| kitty00 a întrebat:

Credeti persoanele care au internet, stau toata ziua pe mess si nu au facebook, demodate? Sincer nu am facebook si multi copiii de la scoala rad de mine si ma barfesc pe la colturi. straight face

13 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Nu-i baga in seama, iar daca vor mai comenta pe subiectul asta si vor mai continua sa te barfeasca, spune-le ca cel putin tu ai o viata sociala. happy

| mona a răspuns:

Ignora-i pe cei care barfesc, cine nu are facebook nu inseamna ca e demodat

| Kasia a răspuns:

Nici eu nu am facebook.stai calm(a) e doar o pierdere de timp.ce vrei sa vada toti ce faci la fiecare pas, chiar si ce mananci(pentru ca unii isi posteaza si micul dejun), sa devii dependenta si in fiecare minut liber sa stai pe facebook? e mai bine fara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cre ca o persoana cum ai zis tu ete emodata. Si pana la urma ce este facebook-ul si ce poti castiga ceva folositor e acolo. Internetul ete pentru a te informa si nu cred ca e bine sa-ti postezi pozele si viata e zi cu zi pe facebook. Eu am dar foarte rar intru pe el. Nu esti emodata, ci din contra ai o viata sociala asa cum zice si Ronnix.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi dai doi bani pe acei " mulţi copii de la şcoală "? Lasă-i pe ei să facă ce vor, să-şi piardă toată ziua stând pe o reţea de socializare ineptă. Bine, acum şi tu stai toată ziua pe messenger, deci nu-i mare diferenţă, dar totuşi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am ajuns sa barfim "Uite-o si p'aia, nu are cont pe Facebook, vai de capul ei", E TRIST. Nu pune la suflet toate cretinismele astea, e prea multa prostie cu Facebook-ul asta, mai bine ca n-ai cont.

| 0x11111051 a răspuns:

Bucurate sau poti sa le spui chiar in fata: eu nu-s omul care isi petrece viata virtuala, si uita de realitate.

| robijam a răspuns:

La ce ai nevoie de Facebooki? Sa te dai mare cum iti faci poze cu bot de rata si cu fundul spre oglinda, cu o caramida de telefon in mana? Mai de ras te faci asa decat fara. Nu mai zic de analfabetii gen " Che frum estyyyy, catzy any ay? Yeu sunt dn CJ, vhyy la 1 clwb?

| neca a răspuns:

Haha si eu radeam de multa lume ca nau facebook
apoi mi-am dat seama ca e o prostie -_-
si mi-am dezactivat acontu
si acum stau toata ziua pe mes
ironic

| Loser8299 a răspuns:

Nu cred ca te barfesc din cauza ca nu ai facebook... Poate esti urata sau iei parte la activitati ce presupun o moralitate indoielnica pentru o anumita suma de bani..sau altceva.

| kitty00 explică (pentru Loser8299):

straight face Oh, urata? straight face Pe bune big grin? Iti zic eu sigur ca nu sunt laughing.

| BideuSeIntoarce a răspuns:

Nici eu nu am facebook, si nici nu imi doresc. Dupa parerea mea este o pierdere de timp.

| greysfan a răspuns:

Te felicit ca nu ai facebook! nu ii baga in seama si de asemenea trebuie sa fii mandra ca nu ai facebook, e o tampenie