anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce rost sa mai traiesti cand toti isi bat joc de tine si te trateaza urat?

21 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Are rost pentru ca poti sa le demonstrezi ca poti reusi in viata si fara ei. Gandeste-te la tocilarii din scoala. Acum sunt doctori, economisti sau au chiar firma lor. Toti castiga bani buni. Colegii lor care ii tachinau acum sunt niste parliti in comparatie cu ei. Important este sa vrei sa demonstrezi ca se poate si altfel. Trebuie sa iti stabilesti un crez si sa lupti pentru el, oricate obstacole ai intalni. Ce nu te doboara, te face mai puternic. Si nimic nu te doboara decat daca te resemnezi. Fii optist, munceste mult si poti schimba multe. Oricine poate ajunge undeva sus, important este sa ai vointa si sa nu te dai batut.

| Victoria a răspuns:

Nu pune la suflet cuvintele rautacioase ale celorlalti, gandeste-te ca nu au de ce sa intereseze batjocurile unor persoane care pentru tine nu inseamna nimic. Singurele pareri de care trebuie sa tii seama sunt cele ale parintilor tai. Sunt convinsa ca ei te iubesc foarte mult si ca i-ar durea enorm sa te piarda. Pentru ei trebuie sa traiesti, pentru parintii tai! Si pentru tine, ca sa-ti construiesti un viitor stralucit! Intr-o buna zi ai sa termini si generala, si liceul, si facultatea, si vei fi pe picioarele tale. De tine va depinde viitorul tau!

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Totdeauna are rost. De ce să crezi în ce spun ceilalţi? Toată treaba e între tine. Doar dacă eşti copil se poate întâmpla aşa pentru că adulţii au o oarecare maturitate. Aşa că de ce să renunţi la viaţă din copilărie, când 90% dintre cei pe care îi cunoşti sunt doar simpli trecători în viaţa ta şi să ratezi să faci ceva cu adevărat măreţ? Priveşte şi din punctul ăsta de vedere. Viaţa nu se reduce doar la ce îţi fac ceilalţi...

| anad a răspuns:

Sa le arati ca "cine rade la urma rade mai bine".

| User a răspuns:

Vai tu pisybatting eyelashes cum de te-ai razgandit?batting eyelashes Ieri ziceai ca nu mai intri... Legat de intrebare... Nu mai baga in seama toti "milogii inculti"batting eyelashes

| juniper a răspuns:

Wow... capul sus, doar nu o sa renunti la viata din cauza unor "oameni" care nu te respecta, eu acum 2 ani am crezut ca mor de la cat am suportat batjocoririle colegilor, dar mama mi-a spus sa nu-i bag in seama si a mers, nu merita sa iti bati capul pentru ei, tu doar stai drept cu capul sus si totul va fi bine, gandeste-te ce bine va fi cand vei termina scoala, vei incepe o viata cu totul noua, de aceea trebuie sa dai tot ce poti la scoala si nu pune pe suflet tot ce spun ceilalti, sigur sunt invidiosi.

| Zâmbărici a răspuns:

Indiferenta este cea mai buna solutie pentru toti "desteptii"(asa se cred ei mereu superiori)chatterboxsi cand colo sunt niste oameni care nu stiu decat sa jicneasca fara motivhappy
bye bye si nu mai fi suparatahee hee

| scumpikkk a răspuns:

Heii ce-i cu tine? cine te-a suparat? Trebuie sa fii tare orice sa-r intampla, sa nu le dai satisfactie a celor care v-or sa te doboare, fii tu insati, fii indiferenta cu cei care iti fac rau, intoarcele spatele.Am fost si eu in situatia ta, au fost momente in care spuneam: gata ma-u lasat puterile, oare pentru ce mai are rost sa traiescsmug>Dar am vb cu o prietena, mi-a dat sfaturile care ti le-am scris mai in sus. Daca simti nevoia sa vb cu cineva, mi-e mi-ar face placere sa te ajut imi tr mesaj privat si imi lasi id-ul.Bafta :*:*

| Zambet a răspuns:

Fii indiferenta! o sa ii doara. O sa vina vremurile can va fi invers.Bafta! Ai incredere in tine! kiss

| tarziu a răspuns:

Te'ai gandit vreodata ca poate atitudinea ta ii ideamna la un astfel de comportament? Sa presupunem ca nu esti tu de vina, atunci cauta'ti alti prieteni! Si hai sa iti raspund la intrebare cu o alta intrebare : De ce faci din tantar armasar? nu are cum sa fie atat de rau, vine soarele si pe strada ta, stai linistita. Toti avem momente aiurea in viata.

| ßïą♫♥ .. a răspuns:

Draga mea. nu zi asta sincersad. am patit si eu ff multe... merita sa traiesti viata e asa frumoasa.:X:X:X. plina de bucurii. dar e asa. doar pentru ca vrei tu sa fie. nhumai pune la suflet.happy. fi fericita:X.traieste-tsi viatawinking. ca dupa aia o sa-ti para rau. o sa gasesti fericirea cand te asteptzi mai putin:*:*:*. ehh. sper sa-ti fie de ajutor. urmeaza-mi sfatul. te va ajuta cu sigurantza:*. bye-byewave

| HappyPills a răspuns:

Tot ce incepe se si termina happy

| cristiancristir a răspuns:

Spera ca o sa iti mearga si mai bine de atat. Daca traesti in continuare ai sansa sa se schimbe ceva, dar daca mori nu rezolvi nimic. Crezi ca ii impresionezi pe aia care rad acum de tine? Tu esti mai important/a decat ei. Nu te da batut/a.

| Punishment a răspuns:

Nu te da batuta... continua sa lupti pentru persoana iubita...sa devi un om de valoare pentru cei dragi.

| Candy a răspuns:

Toate au un rost in viata spera si trateazai pe aceea cu indiferenta
incearca sa fi tu insati
nu da atentie tuturor ce te urasc
incearca sa vada ce au pierduc ca nu le esti prieteni
fale sa recrede

| sweety_9492 a răspuns:

Da ce tu traiesti ca asa vrea lumea si cum vrea?! alege-ti prietenii cu grija!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sufletul omului este ca un diamant. Oricit ai arunca cu noroi peste el la un moment dat se va fi uscat noroiul si va cadea singur dind la iveala stralucirea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai infiderentule.chiar asa. da daca tu nu ai fi, atunci cine sa fie tinta? da nu e obligatoriu sa fii o tinta a bataii de joc. poti fi si tu batjocoritorul. daca situatia o impune. tu raportezi asta la, afi sau a nu fi? ciudat si sheakespeare, asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu scopul de a le arata ca nu le merge si sunt imaturi.

| silvium a răspuns:

Dr.Psiholog Carp Andrei, id:andreikrp@yahoo.com

| cre3atza a răspuns:

Cu scopul de ai face pe toti care te au ranit sa se simta mai rau decat te ai simtit tu:*, pentru a dovedi ca esti puternica chiar daca probabil nu pari

succes si nu ma pune suflet in toate.Indiferenta doare cel mai tare!

Întrebări similare