| Alexandru98 a întrebat:

Cum a fost prima zi in care ati inceput sa purtati ochelari?
Cum v-ati simtit?
Vi s-a schimbat radical viata?

Eu am inceput sa port de astazi ochelari
toate bune si frumoase, pana cand
nici bine nu a trecut o ora ca deja am fost luat la mist-o si injurat pe la spate cand eram in kaufland
am auzit fara sa vreau
ala a dat de inteles ca despre mine era vorba si i-a spus fete-i cu care vorbea ca am fata de tramvai, ca-si baga nu stiu ce in mama si alte tampenii ca nu-i place fata mea
mama era langa mine, dar bine-nteles ca nu a auzit si mi-a spus de ce bag in seama toti dobitocii
am incercat sa nu bag la suflet, dar tot mi-au dat cateva lacrimi
acum as dori sa uit aceasta experienta nefericita si sunt sigur ca vor mai fisad
Voi cum ati trecut peste toate aceste chinuri?

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Eu nu port ochelari, dar as dori sa-ti dau cateva sfaturi. Imi dau seama ca tie iti este greu. Faptul ca porti ochelari iti da un nou aspect, care de multe ori te poate face sa-ti pierzi increderea in tine. Dar nu te lasa calcat in picioare de prosti. Stiu ca mama ta incerca sa aiba o gandire logica cand a zis aia, dar tacerea uneori tw poate face sa arati ca un fraier. Incearca sa-i gasesti si tu lui punctele slabe (niste defecte vizibile) si sa-i raspunzi cu aceeasi moneda. MAi exista posibilitatea sa-ti gasesti o rama potrivita cu personalitatea ta, si care sa-ti stea bine. Am vazut ca la moda sunt ramele mari, patrate, grosute. Ai putea incerca, arata chiar cool.
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Ceva in genul astora.
O zi placuta in continuare! :)

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ma indoiesc ca se ia lumea de tine pe strada ca porti ochelari. esti doar paranoic la inceput. eu eram in al 9 lea cer ca vedeam.