Uite o metoda: daca inca iti este prietena sau nici nu o cunosti, cand treci pe langa ea si daca se uita la tine tragei o privire romantica, pura, pasionala in ochi depark ati fi la un apus de soare, si un sfat bun date cu un parfum putintel dulce
la fete le place dar ar fi mai bine sa afli cei place ei mai exact la un baiat sau daca ai o prietena amica si este prietena cu fata de care iti place tie, pune-o sa-i puna intrebari asa fara sa se vada cas intrebari ci asa... un subiect ![]()
Succes in continuare!
Pai eu sunt fata si imi place ca un baiat sa fie inteligent, sa ai cu cine dicuta; nu un neica nimeni care a si ramas repetent, etc
Mi-ar placea sa fie timid, dar nu excesiv; nu vreau sa se dea mare in fata celorlalti, sa fie modest si sa nu faca glume de prost gust. Ar trebui sa fie manierat, sa se poarte civilizat si sa-mi acorde atentie mai mult decat celorlalte persoane. Sa vad in ochii lui ca intr-adevar ma place si ar vrea sa avem o relatie, dar nu doar de o saptamana-doua
Conteaza foarte mult si modul lui de a fi. Nu as vrea sa fie obsedat de un anumit lucru, sa nu fie emo, sau altceva. Dar toate astea sa le aiba de la el; nu sa se prefaca, de fapt sa fie el insusi. Ok, trebuie sa arate bine si sa aiba un zambet frumos.
Dar, astea sunt criteriile mele. Nu toate fetele sunt la fel. Daca e o fata sensibila si inteligenta, sunt sigura ca asa ar trebui sa arate baiatul ideal. SUCCES!
Deci. la fete is diferite "placeri" la baieti. cat despre abordare incearca sa te apropii usor de ea. la inceput o conv inofensiva dupa aia mai urci nivelul spre ceva mai intim cat mai mult poate reusesti ceva ceva. nu totul intr-o zi ca o sa creada ca esti obsedat de ea. sau propune un joc intre tine si prieteni tai incluzand-o pe ea. gen invarte sticla sau adevar si provocare. si rogi pe cineva sa dea o provocare mai. sa vezi daca te place si altele. poate o sa reusesti. bafta
De fiecare data cand o vezi sa te uiti pasional in ochii ei sa ii tragi asa o privire transmitei sentimente si apoi zambeste frumos catre ea mentzinand privirea.
sfat: foloseste un parfum dulce-acrisor care contine si putin FEROMON. e o substanta care le place fetelor
fratemeu are si chiar ca functioneaza
atrage tipele
andreeeeeaaaaadd întreabă: