| deea_1980 a întrebat:

Cum ar arata lumea fara reguli? Toate regulile s-ar evaporalaughingCum credeti ca ar fi?

22 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Un haos total laughing. fiecare cu pana lui :devil)

| unione a răspuns:

Canibalism, etc...

| Casiana a răspuns:

Pai exista o singura, mica, mare problema:NU ar mai fi, lumea nu ar exista fara regulilaughing!

| gabryel a răspuns:

Ar fi un haos total. pentru ca ar face fiecare ce vrea iar infractorii nu ar mai fi inchisi, pe scurt am trai ca in jungla am omora pentru a trai si pentru a nu fi omorati.

| fabiola a răspuns:

Daca raman legile, tot e bine!

| SufletDeCopil a răspuns:

Woow...ar fi o adevarata gradina zoologica straight face

| NoNameToday a răspuns:

Un haos totalbig grin. dar m`ar incanta ideealaughing

| kiwii a răspuns:

Haos.Si nu ar fi deloc in regula... oricum nici la momentul actual nu se prea iau in serios regulile.(cel putin nu toate). dar totusi exista.

| Яùxsi a răspuns:

Haos Organizat laughing

| Nişka a răspuns:

Cum arata Romania in ziua de aziwinking. Degeaba avem reguli daca nu le respectam.

| lorenutza55 a răspuns:

Un haos total!

| Nita a răspuns:

Un dezastru...

| zuzulici a răspuns:

Creca ar fi sfarsitul lumii... toti ar fura unii de la altii, ar viola ar batocori l-ar da afara din casa... APOCALIPSAlaughing

| Iustina17 a răspuns:

Daca luma n-ar avea reguli ar fi un haos total

| julieta a răspuns:

Fiecare face ceea ce ii taie capul. Sfarsitul lumii.pffff

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha ha... tare intrebarea happy
Imaginatie: Deci, incearca sa iti imaginezi profesorii vorbind singuri sau cu peretii laughing, elevele in sutien, directoarea tipand pe holuri, soferii uitand ca exista semafor, trecere de pietoni, copii care fac pe parintii laughing, si sa vezi ce lume frumoasa am facut: intreaga noastra viata sub gunoaie. Si daca nu's reguli nu'i viata. La un moment dat ne vom plictisi. Tot mai frumos este sa facem ce ne este interzis tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Perfect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ar fi exact cum ne trece noua prin cap cand citim prima data intrebarea. Fiecare a primit o educatie si cred ca oamenii sunt suficient de respectuosi si inteligenti ca sa poata trai si fara reguli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haos total, acum e un haos organizat dar dacă nu ar mai fi reguli ar fi un haos total.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va un haos. Dar daca e haos inseamna ca e Sfirsitul lumii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni sa nu asculte de ceilaltzi.Totzi ce vreau!hee hee

| twixertiny a răspuns:

Cum a zis Julieta, ar fi sfarsitul lumii laughing. Fiecare ar face ce vrea, liberi pe strada, cu pistoale, politia sa'si vada de treaba ei.Ar fi un H A O S total laughing

Întrebări similare