Pai exista o singura, mica, mare problema:NU ar mai fi, lumea nu ar exista fara reguli
!
Ar fi un haos total. pentru ca ar face fiecare ce vrea iar infractorii nu ar mai fi inchisi, pe scurt am trai ca in jungla am omora pentru a trai si pentru a nu fi omorati.
Haos.Si nu ar fi deloc in regula... oricum nici la momentul actual nu se prea iau in serios regulile.(cel putin nu toate). dar totusi exista.
Creca ar fi sfarsitul lumii... toti ar fura unii de la altii, ar viola ar batocori l-ar da afara din casa... APOCALIPSA
Ha ha... tare intrebarea ![]()
Imaginatie: Deci, incearca sa iti imaginezi profesorii vorbind singuri sau cu peretii
, elevele in sutien, directoarea tipand pe holuri, soferii uitand ca exista semafor, trecere de pietoni, copii care fac pe parintii
, si sa vezi ce lume frumoasa am facut: intreaga noastra viata sub gunoaie. Si daca nu's reguli nu'i viata. La un moment dat ne vom plictisi. Tot mai frumos este sa facem ce ne este interzis
Cum a zis Julieta, ar fi sfarsitul lumii
. Fiecare ar face ce vrea, liberi pe strada, cu pistoale, politia sa'si vada de treaba ei.Ar fi un H A O S total
anonim_4396 întreabă:
Anonimboy111 întreabă: