Imagineaza-ti ca ai BMW la scara si tatuaje pe tine.
Ia zi, ce fete vor veni la tine? Din alea cu buzele ca de peste, false din varful capului pana in strafundul sufletului!
Fetele alea iubesc banii. Nu te vor iubi niciodata pe tine.
In momentul cand vei avea o problema in viata (ca asa e viata, uneori ne mai coboara cu picioarele pe pamant!) fetele alea te vor parasi. Vei ramane singur sau cu prietenii adevarati, daca ti-ai facut prieteni.
Asa ca spune-mi ce iti doresti de fapt: iubite de inchiriat sau pe cineva sa te iubeasca?
Asculta-i pe parinti! Deocamdata, sunt singurii care te iubesc cu adevarat!
Ar trebui sa te lase sa te tatuezi daca ai 18 ani, e nu problema lor ce iti desenezi pe piele. Dar treaba cu masina...e ok sa le ceri bani de un sandvis daca nu ai o sursa de venit, dar sa ii pui sa faca rate sa-ti cumperi o masina scumpa...asta e un nivel foarte mare de egoism din partea ta. Nu poti sa pretinzi asa ceva. Iar daca singura ta modalitate de a agata o fata e cu o masina scumpa (o fata pe interes ca doar alea sunt moarte dupa masini) inseamna ca ori te uiti tu numai la fotomodele si nu vrei o fata normala, simpla, ori problema e la tine ca nu ai absolut nicio calitate care ar putea sa atraga o fata. Eu zic sa lucrezi la tine, la ce esti tu nu la ce ai. Dar e de preferat sa iti iei un job bun, sa faci o scoala, fetele sunt moarte dupa barbatii inteligenti
Si majoritatea oamenilor care nu au bmw, nu sunt tatuati, si totusi au iubite/neveste, de aia ce mai zici?
Gandire proastă rău...nu e adevărat. Asa fetele o sa te ia ca pe un cocalar, bombardier. Iubitul meu n-are carnet, n-are tatuaje etc si sunt cu el de 4 ani. Fetele care te aleg ca ai masina is...nu zic da înțelegi tu. Doar te folosesc si vor atenție și crede-mă ca n ai nevoie de fete de genul fiindcă cel mai probabil te trezești pana la urma si cu bts ca fetele genul nu se opresc numa la unul
anonim_4396 întreabă: