| Shawty a întrebat:

Cum asi putea sa ma concentrez mai mult pe invatat chiar am nevoie pentru ca anul asta dau examene am nevoi de cateva solutii care chiar dau rezultate (ma gandesc la totate lucrurile posibile in afara de carte ) HELP!
Funda+Vot la restul.Multumesccc!

Răspuns Câştigător
| Candessance a răspuns:

Buna. Pot sa iti spun ca toata vacanta de iarna am fost cam nelinistita.laughing)Cum as putea sa invat pentru examene? Pai in primul rand ai nevoie de o camera,, goala''(no computer, no tv, no messinger, no Ipod, no reviste) acesta e prima faza. Faza 2 masa sa aiba pe ea doar creioane, carti si caiete. nu tu pahar de apa.nu nimic. Faza 3:Sa fie mai izolata adica sa nu sti tu.sa auzi masini sau claxoane sau chiar rudele din camerele alaturate. Faza 4:Incepe intotdeauna sa inveti la ce iti place.lasa totul ce e mai usor pentru inceput si restul la final. Faza 5:NU Invata prea mult. 3-4 ore pe zi e chiar suficient. oboseste mintea. dupa acea poti lua Memo Plus.ca sa te ajute sa reti mai bine, NU fac rau si chiar m-au ajutat sa iau 10 la romana la teza. Faza 6:dupa aceea distreaza-te iesi in oras. picteaza, ce te face sa te simti bine...seara la culcare...citeste lucrurile pe care nu le intelegi.si inregistreaza-te.lasa inregistrarea sa mearga. dimineata vei observa ca o stii(in cazul definitiilor). Acum depinde de tine.mult succes; bafta!

3 răspunsuri:
| Marcelino a răspuns:

Cea mai buna solutie: Taie cablul de la internet si scapa de telefonul mobil.

| Swear a răspuns:

In primul rand golesteti capul de problemele tale lasa pc-ul adica bine nu sa nu mai intri deloc dar mai rar si punete cu burta pe carte. Daca ai prieten/a incearca sa invatati impreuna adica asa inveti mult mai bine si mai repede cu o persoana draga tie. Si in cel mai rau caz exista pastile pentru tinut minte nu dau numele sa nu fac reclama. Bafta multa la examen!winking

| Narcis2007 a răspuns:

Asa patesc si eu...