| andriana_;) a întrebat:

Cum credeti. va fi in 2012 sfarsitul lumii sau e un mit care il cred toto oamenii dezinformati sau ca e just faptul ce pro-apocalipsii au dreptate sau sa credem in oamenii de stiinta? in orice caz nu vreau in floarea adolescentii sa cred in asa ceva... ce credeti voi?

Răspuns Câştigător
| dadaaaaa a răspuns:

Traieste prezentul si lasa lucrurile sa se intample normal, nu visa in viitor pentru ca itit faci doar iluzi si iti faci tie rau cand te gandesti la catastrofele care nici macar nu stim cu siguranta daca se vor intampla.

Un an nou fericit, sa fi sanatoasa si cu cat mai multe raspunsuri inteligente pe TPU! :*

4 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Din cate stiu eu Dumnezeu nu a dat nici o data fixa pentru asta. Daca imi aduc eu aminte bine, cu toate ca eram foarte mica si in 2000 trebuia sa fie sfarsitul lumii.

| costyn162 a răspuns:

Sti, eu chiar m-am saturat de subiectul asta...De ce ne punem acum aceasta intrebare? De ce comentam atat pe marginea acestui subiect si incercam sa-i gasim motive si cauze? Sfarsitul lumii, cand va avea loc, astazi, in 2012, poate niciodata, cu siguranta il va avea ca protagonist pe Dumnezeu asa ca sa nu mai incercam sa gasim cauze fizice, stiintifice, pentru ca nu exista. Si, in loc sa ne gandim la metode de prevenire a apocalipsei, care nu exista, mai bine ne-am intoarce putin cu fata spre o icoana si am incepe sa ne caim pentru faptele pe care constienti ca nu sunt bune, le-am facut.

| szergiu a răspuns:

PROSTIE TOTALA!

Sfarsitul lumii poate veni chiar si in acest moment... Cum scrie in Biblie sfarsitul lumii v-a venit atunci cand "Iisus va veni pe pamant sa judece vii si morti a caror imparatie nu v-a avea sfarsit"