Hai totusi sa nu ne ducem in extreme. Daca vrei sa afli cum este sa ai o iubita, incearca sa o obtii. Nu toate femeile/fetele se duc dupa "Samir". Datoria ta este sa te bagi in seama cu ele si sa le cauti pe cele bune. Nu sa te uiti pe mass media unde sunt prezente in majoritatea cazurilor, doar panarame de oameni.
Și unde sa la caut, psihoterapeuta mea a zis că să mă duc in librărie sa le caut sau biserica, ce crezi erau doar de vârsta de 60 de ani de vârsta mea sunt la in cluburi sau parcări auto...
Le poti aborda pe internet. Facebook, Insta, etc. Eu asa mi-am gasit actuala iubita. Am vorbit cu ea pe Instagram vreo 2 luni, iar apoi ne-am dat intalnire in viata reala.
Totusi e nevoie sa cunosti si cum sa te comporti cu ele. De aceea e indicat doar sa te axezi initial doar la stadiul de prietenie pana cand o cunosti. Adica daca nu esti un "Casanova" carismatic, nu iti recomand sa incepi sa flirtezi cu ele din start.
Asa a fost in cazul meu. Eram constient ca nu sunt carismatic, asa ca nu am flirtat cu ea din prima. Am asteptat sa o cunosc.
Ești bipolar tipule. Așa e la moda, să îți bați iubita? Cred că suntem multi pe aici care l-am îngropa de viu pe cel care ar face asta fiicelor noastre. Om bolnav