Nu sunt populara, singuratica...am o colega cu care vorbesc destul de mult. Amuzanta sunt, tocilara... e un mod de a spune, invat, iar cum toti cei care invata sunt considerati tocilari-trageti concluzia. Normala.hmm, nu stiu, sunt normala si ma incadrez in limitele mele de normalitate, dar normalitatea e un termen destul de relativ, asa ca mai bine spun ca sunt anormala. Fitoasa nu sunt.
. 7 Nu sunt la liceu...
Lasand gluma la o parte, cand eram in liceu, nu era elev sa nu ma cunoasca, mai ales ca la fiecare sendinta, careu, serbare, parastas sau corigenta eram si eu
! Si in plus eram ala care avea cheile de la laboratorul de informatica
Eu am terminat scoala dar cand eram la liceu eram considerat tocilarul liceului. Eram destul de singuratic.
Cred ca ceilalti ma considera destul de normala si amuzanta :-s. Intr-un fel pentru mine nu conteaza sa fiu populara si fitoasa pentru ca nu esti mai destept daca esti popular
Eram amuzanta, stateam in ultima banca
Deci se intelege. Eram si tocilara, le faceam la matematica lucrarile tuturor... dar doar la mate
Si la franceza.Si...eram destul de populara
Eram toate la un loc...si eram si foarte nebunatica. Mi-e dor acum de anii de liceu. Ne-am distrat foarte bine, dar am si invatat, si cam toti din generatia mea am ajuns destul de sus, profesional vorbind. Totul e sa nu exagerezi.
razvanalex24 întreabă: