| ralucuta_9259 a întrebat:

Cum fac mai multi bani la lady popular?
dau funda careia care imi zice mai multwinking

4 răspunsuri:
| DroGuleTz a răspuns:

Buna Ralucutza Uite si eu am avut aceeasi problema dar la 100 de zile de cand joci iti da cadou 200 de diamante pe care le poti trasforma in bani big grin muncesti pe fiecarezi si iti faci un iubit care sa-ti de-a bani pe fiecare zi ai grija ca daca ai apartament iti scade din bani pe care ti da iubitul tau asa ca pleaca din apartament daca mai ai nevoie de ceva trimite-mi un mesaj si te voi ajuta pup dolce Pa Pa fundita?puppy dog eyes

| Smileee a răspuns:

Bună.

Banii îi faci punând-o pe domnişoara ta să lucreze, de la iubit, provocări ( este necesar minim lv. 5 să fii ca să poţi provoca ), de la Mystery, joculeţe şi prin schimbarea diamantelor in dolari. ( 1 diamant = 90 $ )

| Ann3 a răspuns:

Pai muncesti, joci provocari pe bani, reustele, jocuri, schimbi diamante, tragi la mistery, iubit si ajungi pe podium( stiu ca e greu)

| yoosiatata a răspuns:

BUNA! muncesti, la 100 de zile primesti La 100 de zile primesti 2000 puncte si 200 diamante

la 200 de zile primesti 3000 puncte, joci provocari pe bani (daca ai trecut de nivelul 5)faci eusitele(eu nu stiu unde se gasesc)de la iubit, prin jocuri si daca ajungi pe posium iti sa multi bani si diamante si iti da si o coronita de argint, bronz sau aur, tragi la Mystery, sa ai grija de domnisoara ta.usherul meu este deeadulcica mai am dar alea au 100 si 200 de diamante.

Întrebări similare