Hei,ii poti da de inteles mult si bine, daca tipul "nu se prinde" iti garantez ca n-o sa ai parte de o iesire in oras.Cred ca mai bine ar fi sa-i spui in fata ca vrei sa iesiti, poate pentru a va cunoaste mai bine, pentru a afla mai multe unul despre celalalt si a va imprieteni.Nu-i spune" vreau sa iesim in oras", ci formuleaza altfel, de exemplu"mi-ar placea sa gasim o zi in care avem amandoi timp liber, poate am putea sa iesim in oras.Asta ne-ar putea ajuta pe amandoi sa ne cunoastem mai bine si sa petrecem mai mult timp impreuna". Sper ca te-am ajutat!
E ok ce mi-ai scris, mai astept si alte raspunsuri.
Iti multumesc!
Ce faci maine? Esti liber? Eu sunt si asa ma plictisesc, nu mi-ar strica o iesire.
Incearca sa-l provoci. Ii poti spune ca ti-ai cumparat o pereche de pantaloni noi, si daca il intereseaza ar fi posibil sa te vada in ei, gen. Cauta si alte provocari. Lupta, lupta pana nu obtii ceea ce vrei Dar sa fiu sincera, am avut si eu o astfel de situatie, insa nu luam in serios, si astfel de provocari au adus la o relatie de o lunga durata
Prin a-i spune : ce plictisita sunt... tu ai ce face azi?
daca esti curajoasa incalca regula si intreba-l chiar tu
Pai il poti intreba ce a facut azi daca a iesit prin oras... daca zice ca nu il intrebi:pai si nu vrei sa iesi? ca as iesi si eu...
VulpeaDinUmbra întreabă: