| alexia0809 a întrebat:

Cum imi pot decolora parul de pe burta și sâni?

5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu-si decoloraeza nimeni parul de pe burta si sani.


Oricum in afara de mamica ta, nu ar trebui sa-ti vada nimeni sanii si burta, fiindca esti inca prea micuta sa te dezbraci in fata altora, la numai 12 anisori.

| Floareasoarelui26 a răspuns:

Prezenta pilozitatilor la nivelul pieptului si abdomenului in cazul fetelor/femeilor sugereaza ca ar fi vorba de hirsutism, deci un dezechilibru hormonal, mai exact un nivel ridicat de testosteron.
In timp, din cauza acestui dezechilibru vor putea sa apara afectiuni serioase, in special afectiuni ale sistemului reproducator.

Sincer, nu stiu ce sfat sa iti dau in legatura cu decolorarea, dar cu siguranta stiu ca ar trebui sa vezi un medic endocrinolog.Problema nu consta in faptul ca poate fi inestetic, ci in faptul ca exista o problema de sanatate ce ar trebui rezolvata.

Numai bine!

| elennax a răspuns (pentru Floareasoarelui26):

Nu vreau sa jignesc, dar cred ca mai mult o sperii cu raspunsul asta. Cel mai probabil are parul inchis la culoare si se vede mai tare parul.

| Floareasoarelui26 a răspuns (pentru elennax):

Nu doresc sa sperii pe nimeni.
Oricat de inchis ar fi parul ei la culoare, parul pe sani indica o astfel de problema.Parul la nivelul pieptului apare in prezenta unui nivel mare de testosteron, de aceea este comun in cazul barbatilor, dar nu si al femeilor.Eu nu am spus ca o are sigur, ci i-am sugerat sa mearga la medicul endocrinolog pentru ca acesta sa o indrume mai departe, iar in cazul in care exista o astfel de problema, sa o poata trata din timp astfel incat sa nu se trezeasca peste cativa ani cu afectiuni asociate.
Nu vad nimic gresit in a investiga o posibila problema de sanatate.
Daca nu exista, cu atat mai bine, dar daca exista, macar o poate rezolva de pe acum.
Poate ca sunt o persoana prea obiectiva, sau prea directa, nu stiu...Dar este opinia mea si nu doresc sa sperii, sau sa supar pe nimeni.
Multa sanatate!

| isemilia a răspuns:

Cu decolorant? (de par, nu de haine)
Da ar fi o prostie si poti avea probleme serioase. (de sanatate)