| dedfgv a întrebat:

Cum pot adauga poze intr-un album pe facebook?

Răspuns Câştigător
| fefenaș a răspuns:

Esti in albumul in care vrei sa iti pui pozele... Mai sus de poze, in partea dreapta, este optiunea ''Adauga mai multe fotografii'', apesi acolo si dai pe ''Adauga fotografii''. Te duci in albumele de poze din calculator si iti pui pozele care le vrei [Daca vrei sa adaugi mai multe poze, apesi pe butonul de la tastatura ''Ctrl'' (din partea stanga a tastaturii), si adaugi mai multe poze de odata.

2 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

FACEBOOK - Cum incarc poze intr-un album deja existent?

1. Mergeti la lista dvs. de albume folosind link-ul de poze din partea stanga a paginii dvs. de start sau de profil.

2. Selectati un album existent ce l-ati creat.

3. Faceti clic pe „ Adaugati mai multe poze" din partea de sus a paginii.

4. Faceti clic pe „Selectati poze". Pentru a incarca mai multe poze o data, tineti apasat butonul „CTRL" din Pc-ul dvs. – sau butonul „Comanda" din Mac-ul dvs.- in timp ce faceti clic pe fisierele imagine.

5. Faceti clic pe „Deschideti" o data ce ati selectat pozele.

6. O data ce ati selectat pozele pentru a le incarca, o bara progresiva va indica statutul incarcarii, si puteti alege calitatea pozei, fie „Standard" sau „Rezolutie maxima".

7. Cand pozele au fost incarcate, selectati „Terminat" si veti fi dirijat la albumul actualizat.

Fiti atent ca nu veti vedea link-ul „Adaugati mai multe poze" pe pozele de pe perete, incarcarile de pe mobil sau albumele cu pozele de pe profil. Aceste albume sunt compilate automat cand incarcati poze in mod specific.

-Pozele de pe perete vor fi adaugate cand faceti clic pe „Poza" din partea de sus a profilului dvs. sau a paginii de start si selectati „Incarcati o poza" pentru a arata o poza fara sa creati un nou album.

-Incarcarile mobile vor fi adaugate cand incarcati o poza [folosind dispozitivul dvs. mobil] sau adresa dvs. de mail originala (gasita la http://www.facebook.com/mobile).

-Pozele de profil vor fi adaugate cand dvs. adaugati sau schimbati poza de profil

Bafta!

| Xlove64 a răspuns:

Poi dai pe albumul respectiv si vezi ca dedesubt unde scrie acolo 'Contul meu' o sa-ti arate adauga forografii. putin mai la stanga
Si dai acolo
Funda? big grin sau vot. happy