| nuamnume a întrebat:

Cum pot da nume albumului pe hi5? Adica sa nu scrie "fotografiile lui X"...am tot cautat dar degeaba.stiti?

7 răspunsuri:
| Corinne a răspuns:

Buna.
De la profil dai la toate albumele ca sa le vezi apoi in stanga la "Unelte" vei vedea "Gestonare fotografii" acolo va aparea poza albumului langa ea numel albumului si "Editeaza albumul" dai acolo si iti modifici numele cum dorestihappy
Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic kissbafta!

| Mariella a răspuns:

Dai la "gestionare fotografii" si apoi la "editeaza albumul" si apare acolo "nume album" si schimbi numele de acolo.

| Arthur a răspuns:

Te duci pe > Profilul meu> Fotografii> Albumele mele > apoi selectezi dand click pe albumul care vrei sa il editezi > Gestionare fotografii(din meniul Unelte:in partea stanga) > Iarasi click pe albumul dorit > apoi Editeaza album > Alegi un mume nou pentru album si dai Continuare. Atat

| sfo a răspuns:

Intri în albumul"fotografiile lui x". aşa, îţi apare manage photos undeva în stânga dai clik şi apoi edit album.(varianta în engleză, aşa-i la mine)
succeswinking

| Alessyaaa a răspuns:

Mai intai dai la creare album, apoi trebuie sa bagi niste poze si la nume album scrii.succes.

| alexya19 a răspuns:

Pai din cate stiu eu numele il dai la inceput cand iti faci albumulthinking

| Lavy_4392 a răspuns:

Exact cum ti-a explicat si Corrywinking intri in albumul cu poze unde iti apar toate mai mici, in partea stanga a monitorului la "unelte" vei gasi "gestionare fotografii", dai click acplo si iti va aparea albumul cu pozele sa le asezi in ce ordine doresti., tot in partea stanga sub numele albumului ei gasi "editeaza albumul". iti modifici numele si "continuare". big grin