| HeiSuntNati a întrebat:

Cum pot sa fac o persoana sa imi duca dorul? tinand cont ca mie imi place de ea. si ei nu? a si ca stam la distanta? fundahappy

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu ai ce face in acest caz. Nu poti obliga omul sa te iubeasca ci asta iese singura la iveala, sentimente reciproce asa ca asteapta momentul potrivit asa o sa-ti gasesti unul prin apropiere.

| sinx a răspuns:

Dragoste cu forta nu se poate... sfatul meu este sa renunti la aceasta idee si sa gasesti pe cineva care sa iti fie mereu aproape

| HeiSuntNati explică (pentru sinx):

Nu pot! tin prea mult la el! si stiu ca si el a tinut mult la mine chiar daca nu mi-a spus doar s-a vazut

| sinx a răspuns (pentru HeiSuntNati):

Probabil ca el te apreciaza ca prietena insa tu il iubesti. E o diferenta enorma. Daca nu puteti fi impreuna, mai bine renunta. Iti faci mai mult rau decat bine. La urma urmei, pot sa spun eu orice ca pana la urma tot ce simti ar trebui sa faci.

| DeutzZa96 a răspuns:

Te cred si mie mi s-a intamplat la fel chiar si acum sunt moarta dupa o persoana dar el e... prea oqpat sa vada asta eu zic sa te gandesti muult la viata taa... char daca t4e intristezi si sti ca tine la tine o sa vada el c tot la tine o sa se intoarca dar nu merita sa nu isi bata joc de tine sa iti raneasca sentimentele. Gandeste-te mai mult la ce vrei sa faci happyhappy Pana atunci ai grija de tine big grin

| HeiSuntNati explică:

Mai oameni buni! eu am intrebat cum? nu daca e bine sau nu!

| aL3xzz a răspuns:

Gasesteti pe cineva din orasu tau e mai simplu, personal am iritatie cand aud de iubire online big grin