Păi deschizi fereastra unde vorbeşti cu persoana respectivă şi sus apare: Conversaţion, Edit, View, Actions şi Help. Dai click pe "Actions" şi îţi apare o listă. În acea listă trebuie să apară "Send my Messenger List" (a-8-a propoziţie, între "Send my contact details" şi "Request Contact Details) şi acolo apare o listă cu toate persoanele care le ai tu în listă. Bifezi (dai click pe pătrăţelul din faţa id-urilor) id-urile cu care vrei să faci schimb de liste sau dacă vrei cu toată lista, bifezi pătrăţelul de jos unde scrie "Select all" şi dai click pe "Finish". Apoi, persoana căreia i-ai trimis lista ta, trebuie să dea "Accept" sau "Do not accept". Dacă vrea, dă "Accept", dacă nu "Do not accept". Apoi id-urile care i le-ai dat tu se adaugă în lista persoanei dacă dă "Accept". Aşa faci schimb de liste.Succes!
. Dacă ţi-am fost de folos. aştept o fundiţă
Mulţumesc!
Pai ori dai mass la toti cu noul tau id. ori trimiti pe noul id.la actions-->send my messenger list.si dai la select all
Păi deschizi fereastra unde vorbeşti cu persoana respectivă şi sus apare: Conversaţion, Edit, View, Actions şi Help. Dai click pe "Actions" şi îţi apare o listă. În acea listă trebuie să apară "Send my Messenger List" (a-8-a propoziţie, între "Send my contact details" şi "Request Contact Details) şi acolo apare o listă cu toate persoanele care le ai tu în listă. Bifezi (dai click pe pătrăţelul din faţa id-urilor) id-urile cu care vrei să faci schimb de liste sau dacă vrei cu toată lista, bifezi pătrăţelul de jos unde scrie "Select all" şi dai click pe "Finish". Apoi, persoana căreia i-ai trimis lista ta, trebuie să dea "Accept" sau "Do not accept". Dacă vrea, dă "Accept", dacă nu "Do not accept". Apoi id-urile care i le-ai dat tu se adaugă în lista persoanei dacă dă "Accept". Aşa faci schimb de liste. Dar înainte bagă în listă noul tău id, intră pe multi messenger pe amândouă şi din id-ul tău vechi, dai schimb de liste cu id-ul tău nou, sau dai mass la toată lista cu noul tău id. Dai click dreapta pe grupurile din lista ta,("Friends" sau cum ai) şi dai click pe "Broadcast an IM to this group." şi acolo scrii "Add my new Yahoo ID:... (id tău nou) şi "Send". Succes! Dacă ţi-am fost de folos. aştept o fundiţă
Mulţumesc!
Mulţumesc că ai ales răspunsul meu ca fiind câştigător! Am răspuns cu plăcere la întrebarea ta!
Dai la Actions (Care se afla sus la Yahoo)
Apoi cauti: "Send My Messenger List..."
Dai click pe el...
Apoi cauti id-ul prietenului...
(Caruia vrei sa-i dai lista ta)
Il selectezi pe prieten(a)
Dai Next>
Apoi acolo
Selectezi ce id-uri vrei sa ii trimiti
Sau poti sa o trimiti pe toata
Selectand : "Select all"
Apoi Finish
Si ai terminat...
Pa-pa :*
Păi deschizi fereastra unde vorbeşti cu persoana respectivă şi sus apare: Conversaţion, Edit, View, Actions şi Help. Dai click pe "Actions" şi îţi apare o listă. În acea listă trebuie să apară "Send my Messenger List" (a-8-a propoziţie, între "Send my contact details" şi "Request Contact Details) şi acolo apare o listă cu toate persoanele care le ai tu în listă. Bifezi
ViseColorate_6532 întreabă: