Aaaaaa si nu uita caci fiecare are liber arbitru, chiar daca stii psihologie si il faci sa te iubeasca(eu nu am zis nimic
) tot i-ai incalca liberul lui arbitru.
Sau o varianta ar fi sa-l studiezi o vreme si tot cu putina psihologie ca sa nu regreti mai tarziu sa incerci sa il faci sa te iubeasca, dar asta ar insemna iarasi un sacrificiu din partea ta, ca si cel pe care l-ai face lasandu-l in urma.
Buna, iubirea ori e ori nu e, nu poti sa ii comanzi inimii, nu se poate dragoste cu forta, poti totusi sa incerci sa vb cu el, sa te aranjezi, sa gasesti pretexte sa te bagi in seama cu el, sa cochetezi pe langa el, sa il privesti intens, zambeste-i, arata-te interesata de el dar fara sa exagerezi.
Fiind tu insuti! intrand in vorba cu el, cautand subiecte comune de vorba, ajutandu`l... dar nu uita niciodata sa fii finutza si ca adevaratul tau obiectiv este iubirea
Omul e cel mai pervers animal...
Mai bine nu incerca sa-l fortezi sa te iubeasca, fa un sacrificiu si spune ca tot omul NEXT. Caci m-as indoi ca ai putea face un asemenea miracol.
Good Luck.
Rapeste-l. glumeam nu stiu depinde de personalitatea lui gandeste-te ce ai in comun cu el pune-le intr-o balanta si vz daca va potriviti, nu poti sa il obligi, sa te iubeasca daca nu se poate asta este ...Multa Bafta
DianaLostInDreams--->>> ce treaba ai cu fata, are nevoie de ajutor nu de critici "bine ca stii tu sa vorbeste romaneste".