|

Cum pot sa imi schimb viata? Am 16 ani acusi 17. Sunt mai mai inchis la culoare, nu am avut niciodata iubita, parintii nu ma lasa sa ies noaptea din casa din cauza la mai chestii:

1 Nu stiu sa bat.

2 Vara asta s-au luat golani de mine si mi-au cerut bani de tigari.

3 De mic am fost batut de mai multi.

4 Mi s-a pus porecla,, Guta" de cand eram in clasa 1 ca cantam manele si populara pe strada si porecla mea se tot raspandeste si vreau sa ma mut in alt oras sa scap de porecla. Taicamio e lautar dar eu urasc populara si manelele, eu ascult muzica Trap de ex:Ian si Azteca si eu cantam manele si populara pe strada cand eram mic ca ce auzeam pe acasa cantam pe strada si ma auzea invatatoarea si de la centru mi s-a pus porecla Guta.Tot rad astea ca sunt mai inchis la culoare si asta e un defect pentru ca fetele nu ma prea plac.Prietenul meu spune sa merg noaptea cu el in club ca poate cunosc si eu niste fete si nu ma lasa parintii sa ies noaptea.

Alta problema este cu imi este lene sa invat, ca de abia pot trece clasa si vreau sa intru in armata fara bac ca soldat ca ma pricep cat de cat la sport, dar nu prea am ținere de minte ca am lasat mereu mintea odihnita si retin greu unele chestii.O definitie de 5 randuri o invat maxim in 15-30 de minute.Cum pot sa imi schimb viata?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Faptul ca esti mai inchis la culoare nu e defect. Nu lua in seama pe aia care te poreclesc, sau poti face si tu misto de ei. Oricum n-au multa minte, la ce sa te astepti? E ok timpul in care inveti o definitie, repeta mai mult. Viata ti-o schimbi actionand. Si sa stii ca parintii tai iti vor binele.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Exact cum ai spus, asa iti schimbi viata.
Odata cu intrarea in Armata, incepe procesul de resocializare, asa e numit in sociologie. Asta cu siguranta te va schimba. Mai apoi, desigur ca poti schimba si orasul, pentru un nou inceput. Incearca un oras ceva mai dezvoltat dpdv cultural, unde oamenii nu se leaga de culoarea pielii. Eu pot sa iti dau exemplu Cluj-Napoca, dar ca sa ajungi acolo trebuie sa parasesti Romania.winking

| explică (pentru Plato):

E nasol cu cat sunt orasele mai mari cu atat traiesc mai greu, ca lucrurile sunt mai scumpe ca cum e in iasi.Chiriile sunt scumpe si eu cauta pana in 700 lei maxim

| a răspuns:

Ian si Azteca? Fratele meuuu!?‍♂️?‍♂️