| Tonny_7334 a întrebat:

Cum pot să motivez in faţa colegilor că plec de la ore ( adică chiulesc, fără să creadă că chiulesc, de ex :Mă duc la doctor, dar ceva mai convingător)
Am mâine desenu' şi nu mi-am făcut desenu', şi o să imi dea 50 de planşe pentru acasă X_x
Nu mi l-am făcut că e greuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, şi la ce talent am eu la desen in 4 ore fac faţa happy

Răspuns Câştigător
| NoCharachter a răspuns:

Prefa-te bolnav, da-te cu cretalaughing sa para mai realtongue.

3 răspunsuri:
| deniisa a răspuns:

Spune`le ca ai o problema de familie si trebuie sa te pleci, nu o sa iti mai ceara nimeni explicatii insa mai bine te`ai gandi cum sa te motivezi in fata profesorilor laughing

| Johanna_2621 a răspuns:

Nu înţeleg de ce trebuie să te ascunzi de colegi. De profi înţeleg dar de colegi... În fine, tu ştii mai bine. Zi-le ca ţi-ai comandat ceva pe net şi ca trebuie să te întalneşti cu ăia de la curier rapid. Sau că trebuie să ajungi acasă că un membru al familiei tale şi-a uitat cheile şi trebuie să deschizi uşa. Sau că cineva (un prieten imaginar) a păţit ceva (orice) şi te duci să stai cu el, să linişteşti omu. Nah, nu ştiu... De obicei zic că trebuie să mă întâlnesc cu cineva. Succes la mintit lumea

| Ourworld a răspuns:

Maine fiind vineri poti spune ca trebuie sa pleci la bunicii la tara.