Draga mea annemarie, imi pare rau, dar trebuie sa-ti dau o veste proasta
: poti slabi cel mult 2 kg si asta in cazul in care ti un regim alimentar foarte strict combinat cu alergat si mers pe bicicleta zilnic. Slabirea este un proces de durata si trebuie realizat in asa fel incat sa nu-ti puna in pericol sanatatea. In plus daca pentru un baiat tu esti dispusa sa-ti modifici corpul, atunci eu zic ca ar trebuie sa te gandesti la faptul ca acel baiat nu este nici pe departe brad pitt sau mai stiu si eu ce vedeta care sa lase fetele cu gura cascata. Asa ca sa nu iti faci probleme in privinta slabitului sau mai stiu si eu ce, ci doar sa te duci la intalnire si sa te simti bine asa cum esti, iar daca doresti sa slabesti fa-o PENTRU TINE si pentru nimeni altcineva
Eu am tinut o data o astfel de cura, dar m-am ingrasat la loc dupa un an, inca si mai mult decat slabisem! Dar pe termen scurt insa merge. In doua zile din saptamana(nu consecutive) mananci numai mere :crude, rase sau coapte, fara nici un adaos la ele. Poti sa mananci cat poti.Marul este un aliment cu calorii negative, adica pentru digerarea lui organismul consuma de doua ori caloriile pe care le au merele pe care le-ai mancat.Deci cu cat mananci mai multe, cu atat mai bine! Eu in o luna am slabit 7 kg. Dar... dupa aceea, nici nu mai vroiam sa vad merele, daramite sa le si mananc.Este interzis compotul de mere.Succes.
Rocker14 întreabă: