| Anonim_8946 a întrebat:

Cum pot scapa de celulita? funda

Răspuns Câştigător
| Ofiintă a răspuns:

Uite un link:http://www.youtube.com/watch?v=REY2HPuVHis

Chiar daca prima data merg mai greu sunt foarte eficiente si nu numai pentru celulita.

6 răspunsuri:
| Maraa a răspuns:

Un regim alimentar sanatos, sport cat cuprinde (iesi la alergat, fa genuflexiuni) si masaj cu creme anti-celulitice. Sa stii ca e foarte greu sa scapi de celulita asa ca daca nu esti consecventa cu regimul alimentar si sportul, n-o sa reusesti. Este greu si dureaza mult pentru ca nu scapi de celulita in o saptamana.
Sper ca te-am ajutatbig grin

| OrangeJuice a răspuns:

Fa sport si bea multa apa.Incearca si impachetarile cu zat de cafea, sunt foarte bune.

| 37celsius a răspuns:

Facand sport

| harciog a răspuns:

Minacat bine dimineata, prinz si seara cite doua feluri si intre mese ceva frugal asa, daca se poate cite o pitza.Si nu cumva sa faci vreun efort pentru ca sint creme pentru asa ceva.Stai toata ziua la tv sau calculator, maninci bine si te dai cu crema de zor.

| Katsworld a răspuns:

Pai in primul rand prin exercitii. Nu iti recomand neeaprat sa te duci la sala poti scapa de celulita si singura.
Exercitii specifice ce se pot face in casa.
Si in al 2 lea rand trebuie sa ai si un program alimentar stabil. Nu trebuie sa te abtii de la mancare pentru ca asta iti provoaca lesin sau sa mananci doar anumite mancaruri. Da este adevarat mai putina ciocalata si trebuie sa mananci cate putin din fiecare dar sa nu te saturi. Cel mai bine fa exercitii in casa cate o ora sau 2 pe zi.
Poti incerca, sa mergi la sala pentru a folosii aparatele specifice si astfel vei scapa de celulita.
Sper ca te-am ajutatbig grin

| blueberry05 a răspuns:

Consuma cat mai multa apa, poti sa faci sport, si cred ca cel mai eficient este sa faci masaj.

Întrebări similare