|

Cum poti sa-ti descoperi talentul?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Incearca sa iti cauti raspunsul in sfere cat mai mari.
Cum este arta; poate esti descurcaret la muzica, desen, literatura, pictura, fotografie, arhitectura, actorie etc
Sau sport; poate esti vreun sportiv foarte bun si tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti gasesti sportul care ti se potriveste.
Sau educatie; poate te descurci foarte bine in matematica, fizica, biologie.
Sau in antreprenoriala; poate esti un bun antreprenor, stii cum sa menti si sa conduci o firma.
Ideea este ca sunt multe variante. Ceea ce trebuie sa faci este sa incerci putin din fiecare (in limita in care poti), iar cand gasesti ceva care te face sa te simti cu adevarat special, o faci cu placere, te gandesti constant sa devi mai bun in acel domeniu, atunci cred ca ti-ai gasit o portita spre drumul tau.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde despre ce talent vorbim. Dacă e vorba de scris, de exemplu, îți dai seama încă de la primele compuneri că ai mai multă ușurință în exprimare decât ceilalți și debordezi de imaginație. La fel dacă e vorba de vreun sport de echipă, îți dai seama că ești bun încă de la primele meciuri pe care le joci.
În general părinții își dau copiii la tot felul de activități (balet, pictură, teatru, muzică, înot), astfel descoperă dacă au un copil cu talent la ceva anume.
Ori, dacă ești adult, vezi, să zicem, pe Youtube, un tutorial despre obiecte handmade și încerci să reproduci ceea ce ai văzut și-ți dai seama imediat dacă te pricepi la asta ori ai două mâini stângi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Să faci ceva, indiferent ce, dar să faci, și talentul se va descoperi singur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează