| emma87 a întrebat:

Cum sa capat mai multa incredere in mine? ma inrosesc mereu cand cineva imi face un compliment, intr-un grup nu socializez, nu zambesc chiar ...nu stiu ce-i cu mine! pana si cu iubitul sunt pudica happy

4 răspunsuri:
| LauraFll a răspuns:

Increderea. tu trebuie sa ai incredere in tine. pentru ca asta inseamna cine esti tu. nu trebuie sa fi pudica. de ce sa te rusinezi? iti faci ambitie! incerca sa comunici mai mult. sa te intalnesti si mai mult cu prietenul tau. si faza cu " compliment " n-ai de ce sa inrosesti. gandeste-te cine esti tu, si de exemplu sa nu incepi sa fi ca alea din 2 vorbe cad pe spate. fa`ti tu ambitie si curaj.

| luschan a răspuns:

Http://luschan.blogspot.com/2011/03/hicda-eu-cu-cine-votez.html
Daca te-ai nascut in 87 e cam nasol deja ai trecut si prin liceu si daca nu ai reusit sa rezolvi pana acum problemele astea o sa fie greu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Scumpa mea, nu îţi mai face probleme. Fii tu însăţi şi atât. Crede-mă că vei fi apreciată exact de persoanele de calitate, sătule de priviri obraznice şi râsete prosteşti. Pur şi simplu nu te mai gândi la asta şi poartă-te cum te-a lăsat Dumnezeu.
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atitudinea este totul.Nu te lasa intimidata de un compliment ci primestel pentru ca este meritul tau.