| fman27 a întrebat:

Cum sa fac o fata sa ma urasca avand in vedere ca ma place/iubeste, si sunt in aceeasi clasa cu ea? Acoor FUNDITA!

6 răspunsuri:
| ewe a răspuns:

In aceeasi situatie sunt si eu. dar pur si simplu nu il bag in eama... dar cateodata ma enerveaza si ii sp:"tu niciodata nu vei fi cu mine"... dar apoi ii trece si. devine la fel. macar eu mai am un an apoi scap si in plus imi place sa fiu cautata laughingsi sa primesc multe cadouri funda?

| PandaCrusher a răspuns:

Greu de spus...
Nu poti s-o faci sa nu mai iubeasca. adica nu poti intra asa in inima ei si sa stergi "iubirea pentru tine" sad.
Si e urat sa o injuri sau chestii din astea.
Pur si simplu dai de inteleg ca tu nu o placi si ca vreti sa fiti doar simpli prieteni/colegi!

Funditaaaaaa big grin?

| katalyn27 a răspuns:

Te prefaci cati place de alta, sau chiar te dai la alta, dar ce nu-ti place fata?

| parazitu_8805 a răspuns:

Un raspuns simplu... fa-o de ras si continua cu rautatile timp de maxim o saptamana... sigur functioneaza.
nu numai ca o sa te urasca dar o sa iti vrea si moartea(in cel mai bun cazlaughing)
sau pur si simplu ignoro... o sa treaca de la sine (varsta e direct proportionala cu timpul)

ps: e testat merge 100%

| fman27 explică:

Problema este ca ea este o fata foarte retrasa, suntem si vecini si de 7 ani de cand o stiu este retrasa, cred ca cea mai buna varianta este sa o ignor.

| Aleexandra_9437 a răspuns:

Pai... pur si simplu inerci sa o ignoriwinking. asta merge mereu. daca tot nu merge asa ...incearca sa te poti urat cu ea. macar pentru putin timp. poate asa vei reusi eu asa am reusit sa scap de un baiat care ma sacaia lafel.si asta a mersbig grin. sper sa reusesti.SUCCES!?big grin