| aleee a întrebat:

Cum sa-i fac pe parinti sa-mi dea mai multa libertate adica sa merg la disco sau sa ies prin sat noaptea. ps am 13 ani!

9 răspunsuri:
| unione a răspuns:

Ce sa cauti tu la disco copile? vezi-ti de temele tale si lasa disco pentru cei mari. Si ce sa cauti noaptea prin sat? Strigoi? Fiecare varsta cu activitatile sale ca-mi vin toate crizele pe astfel de intrebari

| mersifrumos a răspuns:

Intrebarea trebuie formulata altfel:
cum sa-i fac pe parinti sa nu mai doarma noaptea cu gandul ca eu sunt la discoteca si umblu prin sat la 2 noaptea? cum sa aduc cearta in casa fiindca n-am fost ascultator si odata noaptea mi s-a intamplat ceva rau cand eram plecat de acasa?

| deffect a răspuns:

@Mersifrumos esti tarewinking Copileee trezeste`teee raised eyebrows crezi ca parintii tai visau sa umble noapta prin sat raised eyebrows? Mai asteapta 1-2 ani happy

| m4them4tic a răspuns:

Baga cutitu-n ei si scapi!
Glumesc! Inca esti mic sa "o arzi" pe la discoteca comunala, e mai bine atunci cand nu te lasa, deoarece atunci cand o sa te lase o sa te distrezi foarte bine.Eu merg la disc. de pe la varsta ta si acum la 20 nu prea mai am atat chef sa "o ard" prin cluburi(doar sunt mare acum, gata cu discoteca, sa inceapa clubullaughing). O sa ai timp sa iesi, mai asteapta putin!

| デイダラくん a răspuns:

Ai 13 ani, esti un copil. Eventual poti sa iesi cu prieteni la un suc, la un mall, etc. dar la discoteca in ziua de azi n.ai ce cauta pan' la 15 ani iti garantez.sunt droguri, alcool, etc...esti inca un copil oricat de matur ai vrea sa apri...traieste-ti viata pana cand nu vei regreta pe la 15 ani cam asa vor fi si parintii mai intelegatori acum esti un copil profita de copilarie cat mai poti!
Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu le dau dreptate parintilor!
Discoteca nu e pentru tinewinking.
Cate se intampla si cati betivi mai bine faceti voi un party acasa.
Eu de mult mi-am impus ca discoteca si cluburile de noapte nu sunt pentru mine la varsta asta si nici peste alti 10-20 ani.

| oky a răspuns:

Pey mai ai de mancat mamaliga pustule.

| brunetteee a răspuns:

Mmmm...sunt de acord cu cei`lalti...mai asteapta un an / 2.nici pe mine de exp acum un an nu ma lasa la discoteca, deci un an conteaza (acum am 14) fiecare la timpul lor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incredere. Dovedeste-le ca esti un baiat contincios, care vine la ore fixe si nu intarzie, se tine de scoala si se mai si distreaza putin.