| Louissa a întrebat:

Cum sa îmi fac prietene noi? Cele pe care le am sunt niște barfitoare, nu mai pot sta cu ele, mi se pare penibil sa bârfești și plus ca ma bârfesc și pe mine gen ma tot băga un baiat in seama, eu nu prea vorbeam cu el și nu-i dădeam atenție, doar i-am răspuns la ce ma întreba și apoi ele l-au chemat pe fostul meu afara sa-i spună ca vorbesc cu băieții și nu știu ce. Nu ma deranjeaza ca i-au spus fostului doar ca așa se dovedesc a fi cu 2 fețe Adica după ce ies cu ele, îl cheamă pe ăla și vorbesc aiurea despre mine. Voi ce parere aveți despre ele?

Răspuns Câştigător
| Nemeessis a răspuns:

Salut. Nu poți să legi instant alte prietenii. O prietenie trece și ea prin mai multe etape. Sfatul meu e să nu te încrezi în nimeni, la modul să știe totul despre tine și să nu te atașezi foarte tare, altfel riști să pățești cum ai pățit cu amicele tale și vei fi dezamăgită căci nu se știe niciodată ce intenții poate avea o persoană. În ziua de azi rar mai găsești o prietenie adevărată, dar dacă ai răbdare vei avea parte și de asta.
Iar legat de amicele tale, urât din partea lor. Oameni cu două fețe sunt o grămadă, tocmai din acest motiv nu e în regulă să te încrezi în orice persoană. Important e să nu te simți prost din acest motiv. Nu trebuie să te lași afectată din cauza unor bârfe de la niște persoane care scot cuvinte pe gură înainte să gândească. Părerea mea e că nu ar trebui să îți mai petreci timpul cu ele, prieteniile de genul sunt toxice și îți fac rău, dar rămâne la alegerea ta ce ai de gând să faci.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Oribile, cred că mai degrabă își bat joc de tine sincer

| Jassmina a răspuns:

Daca stii ca-s barfitoare, de ce Dumnezeu continui sa te vezi cu ele?
Mai bine singura!
Ia de citeste carti ori invata, fa ceva util pentru tine, ajuta-ti mama la treburile casei, dar nu te mai intalni cu barfitoarele si nici nu mai sat de vorba cu ele, cand va intalniti fata in fata.
Cre-ti scuze si spune-le ca ai treaba.

| batranulintelept77 a răspuns:

Nu-ți place ce fac, atunci pa la revedere. Nu mai sta cu ele, astea nu se numesc prietene.

| stefiiii3 a răspuns:

Nu sunt prietene ok. Poti gasi oriunde prietene, te poti cunoaste si daca sunt ok te poti imprietenii cu ele.