| Ylenia a întrebat:

Cum sa`mi schimb parola la mess?: D

Răspuns Câştigător
| LauraaBlack a răspuns:

Buna Cristi happy. Uite :
mai intai dai pe coltul din sus stanga unde scrie messenger si dai my account info t-i se va deschide pe internet o pagina iar in dreapta o sa iti apara un dreptunghi pe care va scrie id -ul tau si iti scrii parola iar apoi dai enter si iti v-a aparea o fereastra dai change passaword, iar apoi iti v-a aparea enter your current passaword happy. scrii parola existenta iar apoi de doua ori parola cea noua apoi dai enter si apoi t-i se va schimba parola si vei primi o confirmare prim mail. Sper ca te-am ajutat love struck.
Bafta si numai bine Cristi happy! love struck

6 răspunsuri:
| MissLaura a răspuns:

Cum deschizi fereastra de la mess vezi ca ai o optiune jos care zice cam asa: Forgot my password.Dai acolo si te indruma ei...tre sa scrii data ta de nastere, codul postal, etc...nu e greu ca si eu mi-am schimbat-o, de asemenea iti recomand sa iti pui una cat mai lunga ca sa nu o poata nimeni sparge! Succes!:*

| RoseMari23 a răspuns:

Dai sus la messenger ---> my account info,iti scrii parola actuala,dai sign in iar la Sign in and Security vei gasi optiunea change your password,dai clik, in primul chenar scrii parola actuala iar in urmatoarele doua noua parola dupa care save, sper sa te descurci :*

| RestricT a răspuns:

Sus la messenger > my account info > scrii parola dai login > si dai acolo la change password! Funda?

| crissyyo a răspuns:

Buna Cristi deci ca sa-ti schimbi parola urmeaza pasii urmatori:

1. In meniul principal, de sus, selectezi Messenger
2. In sub-meniul care se deshide selectezi si apoi dai click pe My Account Info
3. Se va deshide o pagina de la Yahoo unde se cere parola actuala. Tasteaz-o in casuta respectiva si apesi Enter (sau dai click pe Sign In)
4. Daca pana acum totul a mers fara probleme ar trebui sa te afli in pagina cu informatiile despre contul tau. Acolo, dupa informatiile despre nume si ID, vei desoperi un link cu numele de Change Password. Click pe el
5. Acum vine partea in care iti schimbati parola. In pagina respectiva ai trei casute. In prima (Enter your Current Password introduci parola actuala. In a doua (Choose a New Password completezi noua parola pe care o doresti. Pentru verificare, aceasta noua parola va trebui introdusa si in casuta numarul 3 (Confirm your New Password.
6. Daca parola a fost schimbata cu succes, va fi afisat pe ecran urmatorul mesaj : "You have successfully chosen a new Password".
sper ca ti-am fost de ajutor! FUNDA?happy:*:*

| xoxo_3814 a răspuns:

1. Dai la messenger [acolo sus]
2. My account info
3. Iti scrii parola de la id [cea pe care o ai acum]
4. Sign-in and security [change your password]
5. Enter your current pasword [iti scrii parola care o ai la id]
6. Choose a new password [parola care vrei sa o ai]
7. Confirm your new password [inca o data parola noua]
Funditaalove struck?

| rechinusrk a răspuns:

Intri pe mail
la otions si de acolo mai intrebi laughing.
glumesc si de acolo e simplu happy

Întrebări similare