| HinnaBunneh a întrebat:

Cum sa plangisi sa razi la comanda?big grinbig grin

Răspuns Câştigător
| Cristinee a răspuns:

Pai atunci cand vrei sa plangi la comanda gandeste-te la ceva care te intristeaza foarte tare ( la mine de exemplu este moartea unei persoane apropiate ) si atunci cand vrei sa razi la comanda, gandeste-te la o intamplare funny, la ceva care te-a amuzat extrem de tare.

4 răspunsuri:
| Angiutssa a răspuns:

La ras e foarte usor:te gandesti la ceva amuzant si e imposibil sa nu te apuce rasu'. La plans ai doua variante:fie te gandesti la cel mai trist lucru pe care l-ai vazut sau trait in toata viata ta, fie nu mai clipesti pentru 1-2 minute si incerci sa casti in acelasi timp.La mine chiar functioneaza.

| AsiSoyYo a răspuns:

Pentru a plange trebuie sa te gandesti la cel mai tris lucru pe care l-ai vazut, pe care l-ai facut si nu ai mai vrea sa mai faci asta odata... Iar la ras la comanda gandeste-te la In Puii Mei la Fernando sau la cel mai amuzant lucru
Totul constan in gandurile pe care le ai big grin sper sa te ajute happy

| Xonia a răspuns:

Pai eu pot sa si rad si sa plang la comanda.
Cand incerc sa plang ma gandesc la ceva trist si imi dau lacrimile.Ma gandesc la cum ar fi sa fiu cheala(trist...laughing).
Iar cand vreau sa rad la comanda ma gandesc la un banclaughing.
De multe ori in ore ma apuca rasu cand imi aduc aminte un banclaughing.

| Revelation a răspuns:

Pai cum sa zic eu fara sa "doara" laughing
Ca sa razi, il pui pe unul sa te gadile, iar ca sa plangi, sa iti dea un pumn in stomac... La mine are efect laughing

Întrebări similare