| fridda a întrebat:

Cum sa procedez in asa situatie:un an in urma imi placea de un baiat, el tinea ura pe prietena mea, p/u ca ea imi facea multe nebunii si eu ii spuneam lui, iar el imi spunea ca-i proasta si sa nu-i atrag atentia, ea nici ochi nu avea sa il vada.eu insa ii spuneam prietenii cit de tare il plac si ca dragut si multe alte secrete, despre ce vorbesc cu el. A trecut un an si ce aflu eu intr-o zi? prietena mea se intilneste cu el.Acum nu stiu din ce cauza el nu vb cu mine iar prietena asta a mea, ca nici nu o ai pot socoti de prietena nu mi-a spoos ca are ceva cu el.Intrebarea mea:Cum sa stric o relatie cu prietena, care de fapt nu imi este si nu mi-a fost niciodata prietena?

Răspuns Câştigător
| different a răspuns:

Ai putea sa vorbesti cu ea sa vezi ce se intampla. Daca tu consideri ca nu e, nu ti-a fost si nu`ti va fi prietena numai vorbi cu ea.Sterge orice urma a relatiei voastre:poze, amintiri, haine.
Insa daca ti-a fost prietena adevarata eu zic ca nu merita sa va certati din cauza unui baiat.
Sper ca te-am ajutat! Succes:*

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu mai vorbi cu ea las-o sa zicace vrea tu nu o mai baga in seama ca si cum nu ar fi acolo