|

Cum sa te bagi in seama cu o fata pe care nu o cunosti? big grin nu dati raspunsuri stupide va rog

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Hey! sunt fata si imi place ca un baiat sa o ia cu incetisorul.invit-o la un suc, si fa-i complimente eu ador cand cineva imi face complimente. poti sa incepi prin a tine-o de mana, imbratiseazo, sarut-o pe obraz, dupa pe gura si nu mai pui intrebarea ca e evident ca sunteti un cuplu. sper ca ti-am fost de ajutor.
sau:
Mereu cand un baiat place o fata nu se observa dar, cand fata place un baiat se observa! Daca nu arata nici un semn precum : sa-ti faca cu ochiul, sa te ia de mana, sa te invite undeva..., sa vina sa vorbeasca cu tine, sa-ti dea lucrurile ei, sa-ti zambeasca, sa se imbrace frumos cand va intalniti mai retras; inseamna ca nu e interesata! Poate are prieten. Dar, daca vrei "s-o abordezi" de exemplu mie mi-ar placea ca un baiat sa ma invite in oras, la un suc sau la un film romantic unde poate sa-si faca "miscarea", sau sa-mi lase biletele secrete (ai grija sa afle cine esti sa te prefaci ca nu ai vazut ca ea te-a vazut daca intelegi ce vreau sa zic ) sau sa-i dai un trandafir, sau rogi o prietena de a ei sa o intrebe daca te place si afli! fundita?

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Te duci la ea și spui buna. După cauți un subiect de discutat.RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da' voi chiar nu invatati nimic din filmele la care va uitati?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O intebii frumos ce facee si daca ar vrea sa devenitii prieteni (amici) sau ai putea sa o intebi ce preferinte are /muzica si din astea happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează