| WeakSide a întrebat:

Cum scap de glumele făcute pe baza fizicului, am 17 ani si sunt slab.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Mi828 a răspuns:

Pur si simplu ignora-i, stiu, este greu. Nu este o chestie pe care o faci de la o zi la alta. Invata sa iti iubesti corpul asa cum este si arata-le ca nu te deranjeaza glumele lor, chiar daca te deranjeaza fake it until you make it laughing. Si daca crezi cumva ca fetele nu te-ar placea din cauza corpului tau nu uita ca fiecare fata are un gen de baiat care le place, mie una imi plac slabanogi laughing si majoritatea fetelor probabil ar spune la fel, si chiar daca ti-as recomanda sa ii lasi si sa nu le raspunzi acelor persoane daca ai face-o macar spune-le ceva de faptul ca tu macar ai mai multe sanse la fete decat aia care merg la sala si se cred mari si tari cu muschii lor care apropo fetelor nu le plac baietii care vorbesc prea mult despre asta, sau aia care merg prea mult la KFC. Si gandeste-te sa nu te imprietenesti cu persoane care fac glume poaste ca acestea, acele persoane sunt toxice si tu ai nevoie de enegie pozitiva in jurul tau. Si ei probabil fac aceste glume pentru ca nu isi plac corpul lor asa ca spun chestii despre al tau inainte ca alte persoane sa spuna chestii despre al lor. Daca intelegi ce spun.

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu poți scăpa. Ele, glumele lor, denotă faptul că tu îi impresionezi. Asta trebuie să te bucure. Ca să scape de tensiunea pe care o provoacă prezența, personalitatea ta, ei fac glume ca să poată râde, să se descarce de această tensiune. Aceasta înseamnă că datorită fizicului tău, ai pătruns în creierul lor si i-ai influențat. Dacă ești inteligent, și eu zic că ești, poți profita de această situație. Astfel în loc să te superi, să te necăjești și să faci pe morocănosul și pe ofuscatul dta să răspunzi tot cu o glumă, dar care să nu fie răutăcioasă. Urmează alt hohot de râs din partea lor. Apoi ei râd din nou de tine, tu din nou o glumă. Ei râd din nou. Vor ajunge la concluzia că ești un tip simpatic și haios, care îi face să râdă, și vor căuta compania ta. Asta este soluția.

Răspuns utilizator avertizat
| CodrutElian1990 a răspuns:

Glume se fac pe seama oricarui om, deoarece nu exista om fara defecte. Ignora glumele si daca poti raspunde-le cu seninatate. Cineva care era urat spunea ca stie ca este urat, dar cand s-a nascut era mai frumos, insa a fost schimbat la maternitate.

| WeakSide explică (pentru CodrutElian1990):

Da, din păcate asta e faza că mereu se găsesc chestii despre care se poate râde.

| Georgiana2018 a răspuns:

Bună. Ignora glumele proaste. Dacă te simți bine în pielea ta, asta-i tot ce contează.Ce are dacă ești slab? Mai bine sa fii de o tona?
Aia-s geloși pe tine 100%.
Nu poți schimba părerea oamenilor despre tine. Nu te schimba pentru niște persoane frustrate!
Numai bine în continuare happy

| WeakSide explică (pentru Georgiana2018):

Da, așa o să fac, o zi bună să ai!