|

Cum scap de un haker din calculator? Funda!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Downloadeaza un antivirus bun!
Kaspersky interenet security 2012 este cel mai bun la ora actuala...
daca vrei il ai aici *trial *
http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Kaspersky-Internet-Security.shtml
*si cand expira trialul.da-mi mesaj pe privat si iti fac rost de niste licente *
.si mai downloadeaza malwarebytes *nu e un antivirus, dar face treaba asta mai bine ca majoritatea antivirusurilor de pe piata *
http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_pro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este imposibil sa ai un hacker in calculator pentru ca hackerul este o persoana. Citeste mai departe: http://ro.wikipedia.org/wiki/Hacker

Cel mai probabil ai un troian, un keylogger sau altceva malware gen etc. Ia-ti un antivirus, recomand Avast, fa o scanare in timpul bootarii cu se tarile heuristice date la maxim si setat ca sa stearga imediat orice malware adware... ce le gaseste si scapi imediat de tot ce ai in PC si nu ar trebui sa fie acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Supps):

Da stiu ca hakerul e o persoana.E complicat dar am vb cu ''hakerul''... In fine e complicat... Dar cum scap de el?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Rebecaaa29):

Eu folosesc Avast pentru protectia PC-ului. E varianta free dar face o treaba extrem de buna. Are 8 scuturi ce scaneaza in timp real orice conexiune la internet, orice fisier ce il descarci in calculator, orice site vizitezi etc. Scaneaza pana si servicile de IM sa se asigure ca nu-ti da careva vreun troian ceva.
Daca deja ai vcalculatorul virusat, atunci no problem, o scanare in timpul bootarii va sterge absolut tot ce nu ar trebui sa fie in calculator, malware, adware etc. Si ca sa-ti cureti registrii foloseste AML Free Registry Cleaner, e gratuit si face o treaba execptionala. Sper ca ti-am fost de ajutor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează