| JustMe a întrebat:

Cum se face un comentariu in paralel? Am primit ca tema si nu stiu cum sa fac.Nu va cer sa-mi faceti tema, doar sa-mi spuneti aproximativ ce trebuie sa cuprinda un comentariu in paralel...

Răspuns Câştigător
| MM a răspuns:

Comentariu in paralel despre? Despre doua personaje, doua romane? Daca sunt doua personaje trebuie sa compari traiectoria vietilor lor, sa vorbesti despre evolutia si destinele lor, sa le gasesti asemanarile si deosebirile, atat cele fizice cat si cele ce tin de caracter, de personalitate.
La fel e si paralela intre doua romane.Trebuie sa vorbesti despre ceea ce le diferentiaza, dar si despre ce au in comun.

2 răspunsuri:
| Oanny a răspuns:

Pai, nu am auzit de comentariu in paralel.Presupun ca arata la fel ca un comentariu normal. Daca da scrii la inceput ceva despre autor, o introducere. Appoi dupa enunt, descrii opera, dai exemple de figuri de stil, etc.La sfarsit, daca trebuie sa demonstrezi ca opera e epica lirica, spui trasaturile, conteaza de enunt si de context.Sincer,chiar nu stiu daca am scris ceva despre comentariu in paralel, sper sa te fi ajutat cu ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comentariu povestea codrului