| Forza4Milano a întrebat:

Cum trebuie sa procedezi cand iti aduci aminte de o perioada mai urata a vietii? Adica atunci cand iti aduci aminte ca ti-a murit cineva si te bantuie acea amintire, tu deja ai trecut peste acel soc dar cand iti aduci aminte e foarte urat.Ce trebuie facut?

Răspuns Apreciat de Editori
| IgnatVictor a răspuns:

Salut!
Intensitatea întâmplării scade odată cu timpul. Faptul că ai trecut peste acel șoc e bine. O să vezi că, în timp, dacă îți aduci aminte de întâmplarea nefericită, ea nu o să mai aibă același efect ca la început. Deci, în concluzie, lasă timpul să-și facă treabă și tu caută-ți să faci ceva cu acest timp.

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Trebuie făcut să faci ceva. Dacă faci ceva, nu mai ai timp de asta.

| dinaprilie a răspuns:

Traieste sentimentul! Bucura-te de el cu ghilimelele de rigoare. Probabil ca fiecare moment este unic in felul lui si are mai mult sau mai putin un impact real in viata fiecaruia.

| Den1sa a răspuns:

Eu sunt acel tip de persoana care chiar daca au trecut ani da la o animita intimplare mai urâta nu stiu cum reusesc dar efectiv simt ce am simtit si atunci, iar cand mi se intampla asta doar imi gasesc o activitate care sa ma tina ocupata, de exemplu pot sa ies sa ma distrez cu prieteni si multe altele astfel sunt distrasa si ma simt mai bine. : )