| SimonaBubu a întrebat:

Dacă cineva va jignește cum reacționați? Îl jignești înapoi sau ignori? Sau dacă cineva zvonește ceva fals despre tine și nu e nimic adevărat, gen nu are nici o dovada și spune asa numai ca să iti strice reputația cum sa dovedesc ca de fapt nu e asa?

Răspuns Apreciat de Editori
| StefanChriss a răspuns:

Daca cineva zvoneste lucruri false despre tine, nu prea ai ce face. Lumea isi va schimba parerea in rau probabil, iar cei care te vor cunoaste mai bine, isi vor da seama. Tot ce poti face este sa incerci sa fii un exemplu, sa tinzi spre un ideal. Nu are rost sa iti bati capul sa dovedesti ceva, oamenii isi fac o impresie proasta usor, dar o parere buna foarte greu, asa ca nu trebuie sa iti pese prea mult de parerea lor. Caine latra, ursul trece.

5 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Ieși mai câștigat dacă ignori persoanele respective. Comparativ cu varianta în care te consumi inutil pe seama acestora.

| Eireann a răspuns:

Daca cineva arunca cu jigniri asta spune mai multe despre caracterul lui decat despre al meu. Ignor. In legatura cu zvonurile: cei care ma cunosc si imi sunt apropiati nu o sa creada sau o sa ma intrebe direct iar parerea celorlalti e irelevanta.

| Marfil31 a răspuns:

Încerc să-mi păstrez calmul și să reacționez diplomat, în nici un caz nu jignesc la loc sau să încep să mă cert cu persoana respectivă.
Dacă cineva ar zvoni ceva fals despre mine ca să-mi strice reputația, aș încerca să aduc dovezi celor la care acea persoană le spune de rău despre mine, că nu sunt așa cum afirmă persoana răuvoitoare.

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Ignor (in general). Nu are rost sa imi bat capul cu asta.

| OldSoul1997onur a răspuns:

Dacă cineva ma înjura nici nu-mi bat capul pur și simplu îl las in pace nu văd niciun rost sal contrazic dar dacă sare la bătaie acolo nul iert el și căutat-o