|

Daca i au 3-4 pastile tramadol 50mg ce efecte poate sa aiba asupra mea? ast raspuns va multumesc

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bah poti lua si de 100 mg ca nu o sa ai nimic raw, poate la primele 2 doze o sa ai stari de voma sau chiar o sa vomiti, dar stai linstit ...ca nu poti pati ceva grav de la el decat daca doza e prea mare, ce iti recomand pentru prima data sa iei 200 mg de tramadol(adica 2 pastile de 100mg sau 4 de 50mg)dar nu abuza...
Cat despre efecte...euforie maxima, ai impresia ca iubesti pe tota lumea si orice lucru care il faci, tripuri o sa ai la greu si stare de somnolenta seara cand o sa vrei sa dormi dar nu o sa poti(cel putin primele 2 ori de dozare pana te obisnuiesti cu senzatia dar ast difera de la om la om)aaa si nu da nici un fel de dependenta! ai grija ce faci sa nu dai de belea! bafta

5 răspunsuri:
| a răspuns:

O sa fii euforica sau dimpotriva o sa te simti rau, o sa versi, o sa dormi mult si s-ar putea ca in somn sa te ineci cu voma si sa mori sau sa ramai handicapata toata viata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Supradozajul cu Tramadol se manifesta prin varsaturi, deprimarea respiratorie, hipotensiune arteriala, coma, convulsii si chiar stop cardio-respirator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred ca nu vrei sa ne testezi, tu vrei sa stii mai multe despre drog. Daca mai intrebi ceva despre vreun drog, toti te vor raporta.De ce nu ai curiozitati, despre dragoste, carti, matematica, tipice pentru virsta ta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru gigiro):

Pentru ca si drogurile intra in curiozitatile tipice pentru varsta lui. A pus o intrebare. Daca nu ii poti da un raspuns scurt si la obiect, nu te mai obosi sa critici de pe margine. E viata lui, e problema lui cum si-o traieste - la fel cum e problema ta cum iti traiesti propria viata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La o doza de 200mg/zi nu sunt de asteptat reactii adverse semnificative, pot aparea stari de greata, dureri de cap, gura uscata si lipsa poftei de mancare la începutul tratamentului.Tramadol este un opiaceu sintetic, similar cu morfina ca actiune, dar este mult mai putin potent.La tratamente de durata peste 1/luna sunt de asteptat simptome de dependenta, nu luati fara recomandarea unui medic.Sevrajul este unul foarte greu daca administrarea este oprita brusc dupa mult timp, recomandabil este sa alternati si cu un alt analgezic non-opioid, precum Algocalmin, o saptamana unul si urmatoarea saptamana celalalt, daca este posobil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează