E de 100 de ori mai inteligent sa te lase sa faci aceste lucruri, in loc sa iti impuna, pentru ca tu tot le vei face pe ascuns. Cel mai grav lucru este faptul ca nu spun nimic de frecventarea scolii. La acest subiect, chiar nu le pasa de tine si de viitorul tau.
Faptul ca iti cumpara lucruri si iti fac majoratul, cum este si normal, nu demonstreaza ca le pasa de tine.
Nu stim sigur daca le pasa sau nu. Insa alcoolul si tutunul la varste de sub 20 de ani, dauneaza destul de serios creierului. Parintii in general, nu degeaba le interzice copiilor lucrurile astea. Nici sa nu zic ca lipsa de educatie nu te va avantaja in viitorul apropiat. O sa iti fie greu sa iti gasesti o directie profesionala pe care sa mergi si o sa te chinui cam de la 0 in viata.
Stiu ca raspunsul tau probabil va fi ceva de genul: "eu stiu mai bine" sau "Eu nu am patit nimic de la astea" sau "In cazul meu nu va fi asa".
Asa au gandit si gandesc toti care se afla in situatia ta. Majoritatea au comis infractiuni la maturitate, in timp ce restul au avut un start destul de prost in viata. Foarte putini au fost cei care s-au descurcat oricum, pentru ca aveau parintii bogati, insa tot aiurea le este pentru ca lipsa de educatie, ii vor falimenta mai tarziu.
Referitor la parintii tai, sincer, nu stiu daca chiar le pasa sau nu de tine. Chiar daca de la prima vedere, multi zic ca nu le pasa, probabil au ei ceva in minte de te lasa asa de capul tau.
"ma lasă să stau acasa cand vreau de la liceu ". Traducere: te lasa sa chiulesti
"n am mai fost de anul trecut". Traducere: ai abandonat scoala.
"credeți ca părinților mei nu le pasa de mine?"
Ma mir ca-si amintesc de tine!
"sunt pe banii mei " Cum vine asta? Ce faci tu pentru banii aia?
Daca esti bagat in manarii, probabil parintilor tai le este teama sa intrebe. Cum sa-ti mai spuna sa te duci la scoala?
Adevarata intrebare e: Parintii tai se tem de tine sau de anturajul tau?
Pe urma putem raspunde la prima intrebare, aia cu sentimentele.
Zici bine, cunosc persoane cu program de întrat in casa care atunci cand ii lasă părinții mai mult pe afara sau la petreceri bea pana nu mai știe sa ajungă acasa sau mai rau ii cauta părinții prin spitale, daca te duci la o petrecere si te uiți la persoanele care sunt cele mai bete 80% au părinți stricți pentru ca atunci când gusta un pic din libertate nu se gândesc la consecințe si ei vor sa para cool asa ajung sa consume nu stiu ce porcărie sau mai rau...deci daca ai capu pe umeri nu cazi in orice rahat
Eu am pus întrebarea sub forma de curiozitate,sincer am vrut doar sa vad daca e normal,daca stai sa te gândești bine, majoritatea o fac pe ascuns si crede ma sunt foarte mulți, deci daca cumva ai copii, cum te ai simți sa iti spună cineva ca copilul tău bea, fumează tu știind ca copilul tău este ascultător si este un exemplu de urmat?
Bautul si fumatul sunt ultimele probleme.
Tu te-ai lasat de scoala, baiete!
Tot nu ai raspuns la intrebarea cum faci tu bani?
Nu m-am lăsat, încă sunt la liceu dar nu ma duc, clasa oricum o trec cum le am trecut si pe a 9 a si a 10 a si cu banii...ai auzit cumva de munca? Sau daca un baiat daca spune ca are banii lui la 17 ani inseamna ca e băgat măgării? Exista o grămadă de surse de facut bani
Ai sub 18 ani. Cine te angajeaza pe tine?
O intrebare mai buna: cine crezi ca te va angaja fara scoala, fara Bacalaureat?
Ăstia nu sunt părinti.
Ii doare undeva de tine.
Se pare că ți-ai dori si tu sa ti se impună ceva.
Numai ca nu inteleg pe ce bani esti tu.
Karminacarmi întreabă: