|

Daca spui ca aspectul fizic nu conteaza deloc, conteaza doar interiorul, e corect sa-i judeci pe oamenii care aleg sa aiba grija de el? Are sens sa faci asta?

Ar trebui sa nu conteze niciodata nu?Sau daca o persoana e ingrijita nu conteaza pentru ca asa iti place tie, dar daca alta persoana e ingrijita e superficiala si crezi ca numai de asta e apreciata.E normal acest tip de gandire?Voi ati putea sta langa un om care nu pune deloc pret pe felul in care arata? Chiar nu conteaza deloc aspectul fizic? Daca nu ar conta deloc, nu ar trebui sa conteze nici faptul ca se ingrijeste nu?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E vrajeala asta ca nu conteaza deloc, conteaza, dar nu in asa mare masura cat cred unii. E normal ca un aspect fizic placut sa atraga atentia mai multor persoane iar cineva mai... neingrijit sa treaca mai neobservat. eu as zice 30% aspect fizic, 70% caracter si personalitate. Pana la urma aspectul fizic iti atrage atentia, te face eventual sa vrei sa cunosti acea persoana dar nu ramai langa ea daca doar arata bine dar e prost/a de bubuie + alte defecte peste care nu poti trece ori pur si simplu nu va potriviti.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Vorbe din povesti. Stai cu cineva urat fizic fata corp sau ciung daca are bani si firma unde obtine venituri substantiale. Unu sarac si urat nu are sanse. Asa se orienteaza lumea mai nou barbatii cauta femei bogate in averi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Voi ati putea sta langa un om care nu pune deloc pret pe felul in care arata? - Einstein nu punea deloc. Da, as sta langa Einstein daca ar mai trai.
Chiar nu conteaza deloc aspectul fizic? - Da, pentru un om inteligent chiar nu conteaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Plato):

Se vede ca doar simulezi inteligenta. Un om inteligent nu ar face comentarii atat de gretoase

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aspectul fizic contează într-o oarecare măsură, precum și interiorul și îngrijirea unei persoane.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde ce intelegi prin " pune pret pe felul cum aratã", de fel cam toti oamenii ne ingrijim/ punem pret pe asta, doar ca unii /unele exagereaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru mine conteaza la fel de mult cat conteaza caracterul. Nu as putea sa am o relatie cu o persoana care nu-si acorda atentie, nu se ingrijeste.
E mare "abureala" chestia cu "nu conteaza fizicul deloc".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fiecare isi defineste normalul dupa propriul plac. Stii vorba aia "gusturile nu se discuta".
Pe mine ma intereseaza ca persoana de langa mine sa nu miroase, sa se ingrijeasca d.p.d.v. igienic. Referitor la stil si aspect fizic e total alta chestie. Odata ce te iubesti, ai grija de tine, atunci cand ai grija de tine si te iubesti atragi oameni.
Daca stai si te plangi ca nu arati bine ca nu esti om fain, ca nu esti barosan cu banuti in buzunar, crezi ca doar asa atragi o persoana atunci nu o sa atragi pe nimeni, pentru ca ce simti se vede la exterior.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează