|

Daca sunt nascut in 1996 cati ani inplinesc pe 12 aprilie?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

laughing si eu sunt nascuta tot pe 12 aprile! Calculul e foarte simplu de facut : 2012 - 1996 = 16... deci pe 12 aprilie vei implini 16 ani!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru 13cris):

Gresit, omul a specificat ca este nascut in anul 1996, nu a specificat cum ca ar fi nascut pe 12 Aprilie. Anul acesta fiind bisect are 366 de zile, deci proobabilitatea ca el sa se fi nascut pe 12 Aprilie este de 0.27%.

Probabilitatea ca eu sa am dreptate mai sus si aceasta intrebare sa fie una capcana sau pusa la caterinca este de 75%. Calculez acest procent analizand celelalte 4 intrebari ale user-ului ce a postat intrebarea dupa cum urmeaza:

Intrebarea 1: http://www.TPU.ro/adolescenti/cine-joaca-metin2-united-cei-ala-dmg/ imi ofera un procent de 25% ca el sa fie un kid ofuscat care are chef de mistouri pentru ca mno, ate ditai monitorul ce-l ascunde noi, e smecher baiatul, are si firewall, antivirus putin probabil.

Intrebarea 2: http://www.TPU.ro/......cat-costa/ aici deja se indreapta balanta si ne da o speranta ce va fi spulberata imediat.

Intrebarea 3: http://www.TPU.ro/......e-buletin/ deci, mda, este greu sa citesti ce scrie acolo si sa completezi, asta daca completezi tu factura ceea ce nu e cazul, o completeaza curierul nu tu, +25% kid

Intrebarea 4: http://www.TPU.ro/......-noi-plzz/ el este prea smecher sa citeasca regulile care sunt scrise mare cu rosu si spun clar ca TPU nu e portal de rezolvat obligatiile scolare, dar ce sa-i ceri lui, deci un generos +25%

Acum analizand si numele lui (ParodyW), parody = parodie, comedie, farsa; W-ul aparand probabil ca numele 'Parody' simplu nu era disponibil.

Cu toate datele mai sus mentionate si adunate cu atentie, ma declar ferm convins ca aceasta intrebare este una dintre multele pete ce sunt puse zilnic pe imaginea si reputatia TPU.

Asa ca din partea mea pentru toti utilizatorii din aceasta categorie, am doar doua cuvinte...2004 - 2029 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează