anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dar miley cyrus vorbeste cu fanii pe mess (cei de 11 ani), sau ii ignora?crying
puteti raspunde?

20 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Nu are messenger

| AnaisC a răspuns:

Imi pare rau sa yti spun asta nu stiu daca ai aflat, dar Miley Cyrus, idolul tau este doar o tarfa care a facut sex oralcu un necunoscut, si da e adevarat ia ii ignora pe toty fanii ei nu numai pe mess, dar de asta si a sters si contul de pe twitter.Imi pare rau ca a trebuit sa auzi asta de la mine, dar a fost votata si cea mai proasta vedeta pe 2009...Scz dar asta e adevarul despre MileyVirus.

| ellabutterfly a răspuns:

Nu are ea timp sa vorbeasca cu fanii. Are filmari, concerte, sedinte foto etc. Plus ca la cati fani are, nu ar apuca sa vorbeasca nici cu un sfert din ei...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbestewinkingwinking:O

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scz uite eu o iubesc pe milei dar... ea nu intra niciodata pe mess o astept yi si noapte sa intre dar nu intra...
bye pace in lumetongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii ignora pentru ca faima i s-a urcat la cap

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca ii ignora ca nare ea timp sa vb cu ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu stiu prea multe despre myley imi doresc doar sa vorbesc cu ea dar nu ii gasesc id-ul si im pare foarte rau si in tradevar nu are timp nici sa deea accept la toti fanii daca cineva are id-ul spuneti-mi si mie pe id-ul sckorpion_7@yahoo.com va rog mult...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand, ea locuieste in america. Acolo nu exista mess. Ei au acolo msn.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ea proobabil ca intra dar ea are yahoo are altfel de mess i-am vazut mailul mileycyrus@fanmail.com asta e

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Miley daca esti pe mes vreau sa iti zic ca te-am iubit si am tinut la tine dar nu imi vine sa cred ca ai facut asta, eu eram cel mai mare fan al tau dar etnobotanicele tiau furat mintile copii de predutindeni o sa fie drogati din cauza ta si nu uita ca in sufletul meu mai am ceva pentru tine.
Cu drag Ruxandra,
Cernavoda, Jud Constanta, Romania

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hello... my name is Nick Jonas with Miley Cyrus I was two years ago I think is the most open person I talk cunoscut-o any job is very open with "sex with a stranger" is not really everything is a lie Roman has a friend who speaks with him on MSN and perfectly understand his yahoo id messenger tells him more will b0of_silviu16

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur ca vorbeste si cu toti fanii ea isi iubeste fanii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai o iubesc dar sani raspunda pe mess

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cateodata vb...de ex cu mine a vorbit, dar cu verisoara mea nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maili tu cum vorbest cu fani in realitate?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ea nu are tot timpul de fanii ei pentru ca are filmari, concerte etc...da va asigur ca o sa vb si cu voi! te besc mmm de tot, Diana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nuprea pot vb cu voi ca n-am timp

| andreeaenache73 a răspuns:

Draga nu-ti face griji miley isi iubeste multi fanii nu ii ignora. am vorbit cu ea si a zis ca isi iubeste fanii. nu o asculta pe "110" asta e o proasta nici nu stie prea multe despre miley si trancaneste. miley si-a inchis contul pe twitter pentru ca a aparut o barfa de la proprietarul blogului cica ar fi pus o poza cu ea fara lenjerie intima si deia sia inchis contul. crede-ma sunt un mare fan o iubesc stiu cum e. iti dau un sfat. daca o iubesti asa de muklt si esti fan mare nu mai asculta barfele. pa te pup dulce

| liana2300 a răspuns:

Vorbeste

Întrebări similare