| Mafyo a întrebat:

Data:04:02:2014
Ora: 23:14
Buna,cine posibil ca va citi acest document cindva…sper sami inteleaga sentimentul, si cel mai tare,mi-as dori sa ma inteleaga moral, poate gindul meu, nu este diferit de altul.
As vrea sa incep cu ceea ca sunt baiat de 14 ani si sunt nascut in 1999 pe 16 martie sunt zodiac pesti si,posibil am ginduri misterioase si nu ar trebui sa ma gandesc ca un om matur. Ceea ce cred eu,e ca noi traim dar, ceea ce ma deranjeaza cel mai tare e ca trecutul, prezentul si viitorul ne este skris.As spune ca nu de dumnezeu sau altcineva…ci de noi insasi! Daca fiecare sar gindi astfel caci el a trait si va trai la fel secunda in seconda tot timpul si ca niciodata nusi va da seama ca el a mai existat cu milenii de ani in urma facind ceea ce face la moment,trezinduse din somn,visind aceeasi,facind aceeasi,si toate lukrurile se repeta… eu cred ca noi nu ne putem schimba prezentul,noi sintem pentru a trai o anumita virsta si nu putem schimba nimic, soarta ne este skrisa de miinile noastre…nu exista rau si bine…omul toate lukrurile neexplicabile lea alcatuit…deoarece sunt oameni care au o imaginative de nedeskris,, ei pur si simplu vad ceea ce vor ei sa vada..si faptul acesta e foarte greu de inteles..cum poate exista rau de exemplu, oamenii posedati sa presuppunem…credeti ca exista? Va gresiti amar..parerea mea pur si simplu e diferita… eu cred ca omul posedat…caatare este pur si simplu bolnav de o boala psihica sau ceva..care nu poate fi explicata la moment de omul contemporan…nu degeaba toate cazurile sunt aceleasi,pupile marite,schimbarea glasului, schimbari fizice…asta e o boala care omul nu poate sau nu vrea so inteleaga…multi cred ca exorcismul este leac ca si cum…dar gindindune logic.ce are un preot cu omul bolnav. poate doar ii da incredere in sine si curajul pe care un om simplu nu i lar putea da… de ce oamenii sunt atit de credibili noutatilor obisnuite…de ce pur si simplu nu siar face fiecare o concluzie a sa si s-o faca reala, noi traim datorita planetei cu aerul pe care noi il respiram zilnic…la tot pasul..As ruga sa nu ma considere cineva prost sau om cu dereglari sau ceva de genu, sunt persoana sanatoasa..care isi creeaza propriul sau univers in cap(imaginatie) si va spun lukrurile pe care eu nu le pot zice unei personae simple, este ceva greu de inteles.dar sper si cred ca se va gasi anume acea persoana care ma va intelege! nu stiu cum este acest text.dar stiu cu siguranta ca l-am skris din inima si este prima mea lukrare personala..cine are intrebari personale sau comentarii skype: mafyo_99
Mail:mafyo.sirbu@mail.ru

3 răspunsuri:
| Otils a răspuns:

Okay am citit gandurile tale de 2 ori si tot nu mi-am dat seama unde bat conspiratiile tale? Catre omenire sau catre divinitate? Poate ma ajuti tu...

| Mafyo explică (pentru Otils):

Pai anume ce vrei sa stii?

| R0VER a răspuns:

Dupa ce vei citi ce gasesti in link-ul de mai jos, vei afla REALITATEA despre:
1. UNDE TE SITUEZI tu acum si ce se intampla cu tine;
2. CE CONSECINTE sunt si unde vei ajunge daca-ti vinzi sufletul;
3. CE VALOARE are sufletul (oricui, inclusiv al tau);
4. SOLUTIA la problema prin care treci.
Ai scris niste idei eronate, ca sa nu zic aberatzii - exprimand ce CREZI tu, si CUM PERCEPI TU lucrurile - lucruri de care se vede ca nu ai habar si nici de starea in care esti acum. Si NU ESTI SINGURUL CARE TRECE PRIN ASTA. DAR TREBUIE CITIT TOT materialul, de aici:
http://web-cv.uv.ro/bible_according_subject/

Întrebări similare