| gheorgheasdasa a întrebat:

Dau funda. Cum creezi un cont pe un site de pariuri si cum functioneaza acesta? Mai in detaliu banuiesc ca voi creea un cont cu nume utilizator, parola si datele cardului nu? Cum transfer bani de pe card in contul de pe site-ul de pariuri, iar in cazul in care castig si vreau sa-mi retrag banii de pe contul de pe site-ul de pariuri si sa ii bag inapoi pe card cum fac?
Trebuie sa ai o anumita suma ca sa retragi banii din cont?
Intrebarea pricipala e : cum transfer pe card banii castigati la pariuri pe site-ul respectiv?
Ca sa castig mai mult pot sa pun o anumita suma pe mai multe meciuri ( cum este cu biletele de la casele de pariuri ) ca sa am o cota mai mare sau tb neaparat sa pariez o suma pe un singur meci?

Răspuns Câştigător
| cristi767 a răspuns:

Uite aici mura in gura un tutorial video cum sa-ti creezi un cont la Bet365 http://www.youtube.com/watch?v=JxkbtS2w3hE&feature=plcp

Mai sunt acolo tot felul de tutoriale si cum sa pariezi si ce vrei tu.

In rest, nu difera mare lucru de casele de pariuri normale, de la coltul strazii. Atata doar ca aici ai alte posibilitati, fiind online (pariezi pana in ultima secunda inainte de meci, pariezi live, faci bilete combinate - deci raspunsul la intrebarea ta este DA).

Practic poti face tot ce poti face in cele normale, plus inca o gramada de alte avantaje in plus :)) Inclusiv faptul ca ai cote mult mai atragatoare care variaza si pe care le poti specula. Poti inclusiv sa-ti faci tot felul de strategii interesante (vezi una aici: http://pariuri.org/strategii-pariuri-sigure-sure-bets.html )

1 răspuns:
| shmata a răspuns:

Raspunsul la intrebarea principala: Pe orice site serios de pariuri (gamebookers, bwin, etc) nu ai sa ai nicio problema cu transferul banilor. Puri si simplu ai o categorie contul meu si vei putea sa transferi pe card cat vrei tu din ce ai castigat. Vei primi banii in 3 zile lucratoare.

Suma minima care trebuie depusa pentru a putea incepe sa pariezi variaza de la site la site. De exemplu, la gamebookers este de 35 de lei. Un pariu este de minim 3 lei. Poti sa pariezi pe un singur meci sau mai multe. Poti sa pariezi pe o repriza, numar de goluri, etc. Ca la casele de pariuri numai ca e mult mai interactiv. Daca stii sport, te sfatuiesc sa pariezi numai online.
Nu trebuie sa iti pui prea multe intrebari cu formalitatile, siteurile sunt facute pentru toata lumea, cat mai simplu si usor de inteles. Plus ca ai si asistenta online 24/24. Spor la pariat!