| Denysa-Myhaela a întrebat:

Dau fundizatongue Deci dca a-ti mai vazut intrebarile mele eu dau Bacu anul asta invat la romana si la mate dar. cu Chimia sunt varza. am o profesoara vai de mama ei.crying( cum pot sa invat singura chimia organica sunt carti cu rezolvari exemple? Dar, as putea sa recuperez materia macar 60% daca invat pana cand dau bacu? Sfaturi ceva, si aproppo care da-ti bacu la chimie poate imi spuneti si mie cateva sfaturi ca asa daca sunt in pom si pomu in aer, de aceea nu pot sa ma apuc de invatat la chimiecryingMacar sa iau un 6 acolo dar nu stiu cu ce sa incep sa invat la Chimie ca profesoara asta e vai de mama ei.bani de pregatire nu amstraight face ca la a 3-a proba trebuia sa aleg intre chimie si fizica si am ales chimia organica, majoritatea cei din clasa care am ales chimia suntem paraleli cu chimia

Răspuns Câştigător
| Florian1994 a răspuns:

Te felicit fiindca ai ales chimia! Desi ambele materii sunt imposibile insa chimia e un pic mai usoara, mai accesibila.Trebuia sa te gandesti din tip, nu acum pe ultima suta de metri sa ingrasi purcelul. Dar oricum, nu e inca prea tarziu! Nici eu nu ma pricepeam la chimie, dar mi-am cumparat niste culegeri si mi-am batut capul si daca te straduiesti scoti minim 6 iti zic sigur! Totul e sa ai ambitie si sa vrei! Daca nu ai bani, du-te la biblioteca judeteana din oras si ia carti sau cere de la cineva si trage la xerox, de asemenea gasesti si pe net lectii de chimie! Daca mai ai nevoie de ajutor da-mi mesaje private si te ajut cu cea mai mare placere oricand.Succes! Cand ai proba?

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Simplu. Nu da bacu' la chimie. Dă-l la fizică.
Ai timp să înveţi şi 90% din materia ce-ţi trebuie pentru bac la fizică în scurtul timp rămas.

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Uita ca am gasit
http://www.google.com/......ttp?/webhp
dai clik
pe asta
si dai la a-6-a propozitie
unde scrie chimie organica cred ca aia e :)

| Mechno a răspuns:

Pai trebuie sa mai ai alta profesoara de chimie in liceu, sau sa mai cunosti una de pe la alte licee. Daca da, spune`i situatia ta si rog`o sa iti recomande o culegere sau o carte de chimie in care sa fie cat de cat concentrata materia de a12a, sau din ce dati. Daca nu du`te la librarie si intreaba pe cineva de acolo de carte ce chimie e cea mai cumparata, si pentru asta cel mai bine e sa te duci intr-un oras mare. Daca nici asta nu poti, fa rost de un manual de chimie, care sa contina materia care iti trebuie, si incearca sa inveti din el. Succes!

| chetzu a răspuns:

Rezumat chimie organica bac https://www.scribd.com/......e-Organica

| Carter_Flore_1999 a răspuns:

Mai ai de invatat mult la romana. Chimia se invata cu creionul si hartia, prin exercitii