Pijamalele sa fie roz cu fundite.
Sa stai cu un ursulet.
Camera violet.
Groaza, categoric. Puteti, dupa film sa va imaginati tot felul de chestii, sa va faceti farse, va speriati una pe cealalta. si, inainte de miezul noptii, incepeti sa spuneti povesti de groaza inventate de voi. E genial, am incercat si eu si da roade.
Rock. Dati si voi din fund, din cap, dansati nebuneste. \m/
'Custare' nu stiu ce inseamna, dar presupun ca ai vrut sa zici 'gustare'... Pentru gustare poti sa pui varianta cu chipsuri si ciocolata.
Nu trebuie sa alegi neaparat ceva... gen, pune in camera ta mai multe sticle cu suc, si platouri cu mancare in bucatarie. Mai multe, ca sa aiba de unde alege.
Si jocuri cu fashion. Apoi, puteti sa va costumati.
Inca o chestie funny e sa o puneti pe una dintre voi sa inchida ochii si celelalte o machiaza. Faceti poze cu strambaturi si vedeti ce iese.
Distractie placuta!
Pai daca au 13 ani trebuie sa te conformezi la varsta lor.
Cred ca s-ar potrivi mai degraba roz cu funditse
Un catel
Roz, sa se potriveasca cu pijamaua:X.
Comedie sau groaza, depinde...
Pop
Pizza, tort si limonada, e mai de petrecere in pijamale.
Fashion lol.
Hai sa iti zice ce as alege eu pijamale negre cu sicris argintiu, sa stai cu o pisicuta, eu asa alege roz, iti propun sa te uiti la filuml greta.sau film de groaza ar fi spledid, sa ascultati hip hop mee imi place Nane.pai la mancare as alege pizza suc si ciocolata. fashion si daca vrei inca o propunere de joc fain; lady popular marfa jocul. popici sper sa te distrezi
Pai... pijamalele albe cu o floare mov cu ursulet negru cu scris argintiu, cu un urs, camera sa fie mov, film de groaza, muzica pop, pizza suc si ciocolata, si jocuri fashion. Sper ca te-am ajutat. Distractie placuta!