| gianinutza007 a întrebat:

De ce este atat de greu in ziua de azi sa mai gasesti o prietena adevarata? Dc daca una "m'a tradat" nu pot avea incredere in nici'una si mi'se pare ca toate "prietenele"sunt numai pentru ele? Inainte nu era asa, eram copii ne aveam ca surorile si ca frati uni cu alti, acum ca ne'am marit parca vedem numai partea rea

Răspuns Câştigător
| patratzel a răspuns:

Exact...ai dreptate...si eu am fost tare dezamagita de "cele mai bune prietene ale mele" acum 2 luni.si am inceput sa nu mai am incredere in nimeni. De asemenea nu inteleg cum o prietenie de 10 ani s-a putut destrama la maturitatesad, asadar se pare ca devenim mult mai rai cand suntem marisad

10 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Da, intr-adevar este foarte greu sa mai gasesti pe cineva care sa iti fie alaturi si la bine si la greu si careia sa ii poti spune tot ce ai pe suflet, dar nu este imposibil. Trebuie sa fii atenta la acele fete care se dau prietenele tale, pentru ca ele singure se dau de gol daca sunt cu adevarat sau nu iti sunt prietene.
Eu am 4 prietene de cand eram mica, cu una dintre ele am crecut impreuna, este mai mare decat mine cu 4 ani, suntem exact ca 2 surori, am impartit totul, si am trecut prin multe impreuna, si ma stie perfect, chiar daca vorbim la telefon si daca am ceva, nici nu trebuie sa ii spun eu, pentru ca ea isi da seama dinainte, si prietenia noatsra rezista si la mii de kilometrii distanta, nu ne distruge nimeni si nimic prietenia.

Inca nu este tarziu, sigur vei intalnii pe cineva care iti va fi mereu aproape. :*

| Yarinn a răspuns:

Si eu am fost tradata de multe ori de "prietenele mele de suflet". Noi avem o poveste fooooarte incurcata... era asa frumos prin clasa a 2 a, cand eram toate patru prietene, dar din grupul de atunci am ramas doar 2.
O amintire de atunci a ramas jurnalul de grup, care, de asemenea, a produs destule certuri si suferinte...

| masly a răspuns:

Pai ca timpul fiecare o ia pe alte cai cresti incepi sa ai relati mai seroare nu mai ai timp de alcineva.rari sunt preteni care cu toate astea tin incontinoare legatura iti zic asta din propria experienta pupa

| AGGA a răspuns:

Eu sunt fata si sincer majoritatea care imi sunt prieteni in care pot avea incredere sunt baietii deoarece ei nu sunt invidiosi ca uite aia e mai slaba sau arata mai bine ci pur si simplu sunt baietii, daca e vorba de secrete stiu sa le pastreze deoarece una din marile lor pasiuni nu e barfitul comparativ cu fetele, un sfat:fa-ti prieteni baieti insa rami la stadiul de prieten, amic si nu mai mult daca chiar iti doresti o prietenie, eu sincer am prietene dar nu de mici si eu am pierdut astfel de prieteni al fel ca tine! m-au tradat! in fine important este sa stii sa iti alegi prieteni

| Dan_Tm a răspuns:

Totul are o varsta.
Nu este greu sa ai prieteni in ziua de azi, este greu sa ai prieteni atunci cand atingi o anumita maturitate pentru ca, odata cu maturizarea prioritatile oamenilor se schimba, fiecare intelegand ca are drumul sau in viata.Atunci cand esti copil, imparti orice cu oricine pentru simplul fapt ca nu ai nici cea mai mica grija pe cand, incepand cu adolescenta devi putin mai selectiv si daca imparti ceva, imparti doar cu cei mai buni prieteni ai tai iar atunci cand te casatoresti incepi sa imparti doar cu familia ta pentru ca aceea este mult mai importanta decat oricine si orice altceva.

Răspuns utilizator avertizat
| patratzel a răspuns:

Ms frumos pentru fundita:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca in ziua de azi cuvantul prietenie nu'si mai are valoarea.Toti sunt pe interes. Greu iti gasesti o prietena buna care sa iti dovedeasca asta si sa ai deplina incredere in ea.Eu am avut nororcul asta big grin. Sper sa il ai si tu. Pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca mai greu este sa fi o prietena adevarata. Daca reusesti lucrul acesta, totul va fi roz.

| griiulain a răspuns:

Vrei sa fim prieteni? si poate nu i-ti va parea rau...