|

De ce fac unii aprecieri cum că la 1, 70 de exemplu, un băiat este scund, la 1, 80 e mai degrabă scund decât înalt și tot așa. Cum se simt băieții de 1, 60-1, 65 când văd astea? Și mai ales, de unde și până unde e apreciata înălțimea că dacă faci un studiu sunt mai multi băieți scunzi cuplati decât cei înalți.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Orice masura este relativa.
Pentru cineva cu inaltime de 1.50m, un om de 1.60m este deja inalt.
De asemenea, pentru o persoana de 2.10m, un om de 1.80m este scund.
Cum am scris: totul este relativ.

| a răspuns:

Nu știu unde ai putea face acel studiu, bărbații sub 1, 80 mi se par rari.

| a răspuns:

La 1,70 nu esti scund, la 1, 60-1, 65 esti scund,cel putin in Romania,stim din studii faptul ca femeile prefera barbati inalti,cei inalti sunt vazuti mai bine,castiga mai mult ca reflecta masculul ala vanator care alerga dupa acel animal,in primul rand trebuie sa te accepti tu,daca nu te accepti nu te va accepta nimeni niciodata,daca esti scund nu e un capat de lume,uni sunt orbi,paralizati,surzi, bonavi mintal si tot vad o raza de speranta, sa ai iubita da va fi foarte greu e adevarat, dar si singur poti fi fericit, tu esti creatorul fericiri tale nu alti

| a răspuns:

Aici nu-i vorba de "aprecieri" personale, ci de studii facute conform standardelor internationale de frumusete, care spun asta, ca trebuie sa ai PESTE 1.82m (baieti/barbati) ca sa fii ales ca fotomodel!
Ce-i greu de inteles aici?
Frumusetea in lumea modei, trebuie sa aiba picioare lungi! happy

Fetele sunt apreciate doar cele care au peste 1.72m, iar la baieti, peste 1.82m
Bineinteles ca, sunt destule fete scunde care isi aleg baietii micuti de statura si in final, fiecare isi gaseste partnerul/partera pe masura lui.
Nu te uita doar la ramani, care nu-s o natie de oameni foarte inalti, fiindca viziunea ta "globala" este eronata, de aici si perceptia ca sunt mai multi barbati micuti cuplati, decat cei inalti, cand de fapt, balanta este taman pe dos, fiindca un barbat inalt (peste 1.80m) si foarte inalt (peste 1.90) poate alege orice masura de fata, pe cand unul micut de statura, nu poate alege decat sub masura lui.

| a răspuns:

Inn mass-media din Occident, au fost publicate rezultatele „incendiare" – cum ar fi titrat canalele TV din România, dacă ar fi preluat ştirea – ale unei cercetări foarte ample realizate de către Imperial College (Londra), la care au participat 800 de specialişti. Cercetarea a constat în analiza statisticilor oficiale din 187 de ţări, referitoare la înălţimea bărbaţilor şi a femeilor, la nivelul anului 2014 (vezi NCD Risk Factor Collaboration (NCD-RisC)", eLife, 26 iulie 2016).
Pe baza datelor prelucrate, a rezultat urmatoarea statistica oficiala :
,, Înălţimea medie a barbatilor români este de 174, 7 cm, ceea ce ne plaseaza, ne place sau nu, pe locul 29, sai mai clar spus, pe penultimul loc din clasamentul european. Sub noi, în clasament, ca medie a înălţimii, se situează Turcia şi Portugalia. Între noi şi cei mai înalţi europeni diferenţa este de aproape 8 cm.
Înălţimea medie a româncelor ne împinge pe penultimul loc în clasament. Cu inaltime medie a femeilor din România de 162, 7 cm, ele sunt mai scunde decât femeile din Letonia (169, 8) cu 7 cm. Le întrecem în înălţime doar pe turcoaice (160, 5 cm).''
Fragmentul prezentat este extras din articolul piblicat in :
https://www.cotidianul.ro/romanii-cei-mai-scunzi-din-europa/