|

De ce fumeaza toti tigari? La ce sunt bune tigarile? Cum te ajuta ele pe mine? Am auzit de la unii ca te ajuta sa iti REVII. Daca la mine, in cazul meu mi-au murit toti neuronii cum sa se nasca altii? Daca ei sunt morti? Sau sa mananc tot ce contine lecitina care e pentru pierderi de memorie?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!
Îți dai seama ca acestea nu te ajuta în niciun chip.
Nu te ajuta sa,, îți reinvii,, neuronii, ci ii distruge. Cum de altfel face și alcoolul și drogurile etc.
Sincer nu știu dacă întrebarea ta e pe bune, fiindcă ma amuz puțin la faza cu,, ți-au murit toți neuronii,, nu intru în detalii însă neuronii îți pot muri și dacă te lovești puțin la cap.
O vatamare a coloanei vertebrale de asemenea poate intrerupe comunicarea intre creier si muschi. Neuronii care au pierdut legatura pot supravietui, insa isi pierd capacitatea de a comunica, insa cum am spus nu ma bag în detalii de genul.
Concluzia e ca tutunul nu îți face absolut deloc bine! Nu știu ce ai auzit de la alții, însă din cele scrise mai sus de tine, ai primit informații eronate!
Numai bine! Multa sănătate!

| a răspuns:

De ce fumeaza toti tiganii?
Ca sa nu se distinga mirosul de fum de la pirostii si de satra, unde traiesc! laughing
Tigarile nu ajuta la nimic, doar dauneaza grav sanatatii, facandu-ti gauri in plamani si ulterior cancer. Practic iti granesc moartea!
Cat priveste creierul, daca nu-l ai de cand te-ai nascut, nici mama lecitinei daca o iei, tot nu poti deveni mai destept.

| a răspuns:

Care,,toti''?
Unii asociaza tigara cu cafeaua!
Alti o fac din reflex, duc mana la pachet fara sa isi dea seama! Sau din obisnuita! de cand nu se mai da voie sa se fumeze in tren fumatorii coboara in gari sa traga doua -trei fumuri.
Tata mi-a povestit cum s-a apucat de fumatLucra voluntar.In pauza de lucru dadea tigari la fumatori si bomboane celor care nu fumeza.Normal ca fumatorii trebuiau sa se aseze sa isi fumeze tigara, in timp ceilalti puteu lucra mestecand la bomboana.Si a cerut o tigara.DAR s-a lasat de mai bine de 50 de ani!
Sunt convinsa ca fumatoriii sunt constinti de consecinte!

| a răspuns:

Ce te ajută să îți revii? Țigările?
În nici un caz, nu îți aduc nici un beneficiu.
Până la urmă e problema celor care vor să fumeze.
Asta nu înseamnă că dacă vecinul se apucă de fumat trebuie să începi și tu să fumezi.
Gândește-te ce îți dorești să faci cu viața ta.

| a răspuns:

Nu-ti mai cresc altii, asa ramai, prajit. Ai putea sa opresti prin lasandu-te de fumat, nu vor muri si restul, si iti scad si sansele sa mori facand un atac de cord, sau anevrism, sau cancer pulmonar, sau cheag de sange. eu zic ca sunt o gramada de plusurihappy