| Littledoctor26 a întrebat:

De ce mă evită din ce în ce mai mulți prieteni? În ultimii 2 ani s-au distanțat progresiv oamenii de mine, iar în ultimele luni am remarcat că peste tot prin poze sunt mereu în spate, ieșim doar dacă inițiez eu ieșirile, altfel ei ies și pe mine nu mă cheamă. Oamenii mă evită, inclusiv părinții mei sunt foarte reci cu mine, dar măcar despre ei știu că așa au fost mereu. Aș vrea să aflu unde greșesc și să mă îndrept pentru că am senzația că nimeni nu mă mai suportă. Dar oare ce le fac? Cum pot afla unde greșesc? Mereu sunt persoana care vine cu idei de distractii, mereu ii ajut pe toti, pe unele persoane le-am plimbat cu masina de nenumarate ori fara sa ma uit la banii cheltuiti de mine(acum consider ca m-au folosit). Sufar foarte mult in mine pentru ca oamenii ma evita, plang mult pe ascuns si nu am curajul sa spun cuiva despre asta...

Răspuns Apreciat de Editori
| ForgotMyName a răspuns:

Salut. In momentele de față toată lumea se distanțează din cauza virusului, știi tu, dar dacă asta se petrece de mai mult timp și simți că nu pandemia e de vina, poate ar trebui sa analizezi mai atent comportamentul lor și al tău. Poate nu aveți suficiente lucruri în comun? Poate personalitatea ta ii asfixiază și te impui prea mult? Ești sigur că te simți bine în acel grup de prieteni? Ți-au demonstrat ei că te plac pentru personalitatea ta și nu din cauza bunurilor materiale? Probabil ar fi bine sa îi întrebi direct daca au vreun motiv pentru care se distanțează de tine, vezi ce îți vor răspunde și gândește-te la ce îți spun ei, daca vor fi sinceri. Succes.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mai bine ai încerca să faci terapie, pare ceva mai adânc care mă îndoiesc că-ți descoperă cineva neavizat

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poți afla prin testare.

| Littledoctor26 explică (pentru sadrian46):

Ce testare?

| sadrian46 a răspuns (pentru Littledoctor26):

Din ce este făcută o relație umană?
Din comportament. Com-portare. Cum te porți cu ceilalți.
Ce împarți cu ei.
Poți împărți, împărtăși relații familiale. Într-o familie fiecare are un rost și un rol.
Dar într-o adunare de prieteni, aceea la care tânjești dta, ce se întâmplă, la asta te-ai gândit?
Există un motiv pentru care se întâlnesc. Ce fac acolo? Consumă prăjituri, joacă cărți, șah? Își manifestă personalitatea. Să cauți piese de teatru absurd, gen Eugen Ionescu și să citești ca să înțelegi.
Ei, cei pe care îi dorești, când se întâlnesc, comunică absurd? Nu, omenește. Omenește, adică cum? Nu ca niște boți și roboți digitali, ci în timp ce emit fraze și cuvinte împărtățesc sentimente. Ce fel de sentimente, de ură? Nu, de simpatie. Simpatie, mai exact sinpatie, adică sin-patie, sin-pathie. Pathie, rudă cu patos, adică sentimente intense, trăire emoțională împreună. Poate fi o întâlnire numai de băieți. Dar poate fi de băieți și fete. Atunci patosul, patia se modifică, relaționările și conversațiile sunt altele, tonalitatea este modificată de atracții și respingeri în care intervine sexul. Toate astea se întâmplă când ei se întâlnesc. Fiecare din cei de acolo are ceva sentiment de împărtășit in afara informațiilor emise ori de câte ori deschide gura. Acestea toate le-ai gândit vreodată când ai fost cu ei, le-ai văzut, le-ai cunoscut? Nu. Dacă vrei să fii acceptat într-un asemenea grup, caută când ești cu ei să vezi, ce și de ce se întâmplă acolo, asta să testezi asta să vezi, asta să înțelegi, fiind foarte atent. Aceasta este testarea pe care să o faci, ca să vezi de ce nu ești acceptat.

| DemonLord a răspuns:

E covid, distanțare socială...

| Eisenheim a răspuns:

Bun venit in lumea adulților, cred că ai așteptat cu nerăbdare să devii mare, ei bine așa arată viața unui adult happy

| Littledoctor26 explică (pentru Eisenheim):

Ce urat... Asa imi spune si iubitul meu, ca ceea ce se intampla acum marcheaza sfarsitul copilariei(care oricum s-a incheiat de cativa ani, cel putin teoretic).

| Eisenheim a răspuns (pentru Littledoctor26):

Nu mă înțelege greșit, nici mie nu îmi place, dar acum trebuie să găsiți un loc în lumea adulților, lume care nu e tocmai frumoasa