De ce te amenință unii că te baneaza de pe site de parcă nu poți să-ți faci in 2 minute alt cont?

34 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Inca o replica e suficient sa-ti mai dau si iar pui intrebari despre mine, nu-mi bat capul, papusare.

Tu ești genul de bărbat căruia ii spui că e ultimul prost și el te cere de soție. Așa crede el că își arată o femeie admirația. Și asta numai din cauza bătăilor cu slapi primite de la mă-sa în copilărie.

Am șters întrebarea, dar inca aștept să aflu cine esti.
Mă ajută un prieten.

Bolboroselile alea cu greu se pot numi replici.

| Drimmero a răspuns (pentru IesiAfaraAtingeIarbaGasesteTiUnScopInViataDrmm):

Iti dau un indiciu, ma numesc Marius, locuiesc in Giurgiu, fac 33 de ani, gras si pitic, fara misto.

| Drimmero a răspuns:

De 'aici' de la Plopana? Esti nascuta in 2005, esti minora, nu ma incurc cu minore, nu-mi mai fa avansuri ca nu ma interesezi.

| Drimmero a răspuns:

Fetita, recomand calduros un control la doctori, eu cu asta am incheiat tot. Esti obsedata de persoana mea dupa niste replici, asta e ultimul reply pe care ti-l mai dau.

Închide netu.
Ieși afară.
Atinge iarbă.
Găsește-ți un scop în viață.
E tragic frate ce obsesie ai față de persoana ta.
Cred că dacă ar fi o sansa la o mie să se uite o femeie la tine ai face sex cu ea gândindu-te la tine.

| Drimmero a răspuns (pentru IesiAfaraAtingeIarbaGasesteTiUnScopInViataDrmm):

Amuzant ca spui toate astea in timp ce de ieri am full de notificari de la tine. Inca un sfat inainte de block (nu-ti dau, doar te ignor), nu mai folosi termeni pe care oricum nu-i intelegi doar de dragul de a suna mai pompos, ca nu pari mai inteligenta. Nu-ti mai pierde copilaria pe net.

| Drimmero a răspuns:

Cred ca stiu cine esti, ai avut zeci de conturi aici, dupa stilul asta turbat te iau. Site plin de dubiosi, sa-ti pregatesti alt cont ca sa ma injuri, asta e cam pe duca, presimt eu asa, nu ca-ti dau eu report, iti dau altii

| Drimmero a răspuns:

Gusticele, barbatii nu-s asa dramaticii, fii cuminte si mergi in pasul strengarului la viata ta.

| Drimmero a răspuns:

Ai si tu cateva cuvinte in vocabular si ai impresia ca ele chiar au sens, dar nu...nu au.

Narcisismul este o trăsătură de personalitate caracterizată de părerea excesiv de bună despre propria persoană, alături de căutarea de admirație și atitudini de grandoare și egoism. Termenul provine din mitologia greacă, unde tânărul Narcis s-a îndrăgostit de imaginea sa, reflectată în apă. Narcisismul este un concept în teoria psihanalitică, care a fost popular introdus în eseul lui Sigmund Freud despre On Narcissism (1914). Asociația Americană de Psihiatrie a inclus și clasificat tulburarea de personalitate narcisistică în manualul său Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM) din 1968, bazându-se pe conceptul istoric de megalomanie.

Narcisismul este, de asemenea, considerat o problemă socială sau culturală.

Misoginia (din grecescul μίσος (misos, "ură") + γυνη (gunê, "femeie") sau misoginismul este o atitudine de ostilitate sau de dispreț față de femei. Deși în general este o atitudine care este manifestată de bărbați, există și femei misogine.

Misoginia este un fenomen social, fiind studiat ca un element de psihologie socială. El poate fi determinat și de o teamă de femei.

La tine e ultima. Îți e frică să nu fi călcat pe cap de o femeie.

Ce cuvinte îți mai sunt vagi?
Pierzi nopțile în loc să te educi.

| Drimmero a răspuns (pentru IesiAfaraAtingeIarbaGasesteTiUnScopInViataDrmm):

Chiar am zambit, e si asta o chestie sa stii sa dai un copy-paste. Ai aflat de misoginism si narcisism de curand si acum le folosesti crezand ca ele reprezinta toate cuvintele. Traiasca internetul ca altfel vorbeai si acum cu papusoi, coceni si alte d-astea.

| Drimmero a răspuns:

N-ai ore pe la facultate maine? Nu stiu, poate te deranjez...ar trebui sa dormi.

Cred că dormi cu capul pe tastaturarolling on the floor
Ai ajuns la fundul sacului cu replici colecționate in școală generală?

| Fatamuntilor a răspuns:

E adevarat ca iti pot face alt cont!
Insa nu e etic.
Tu poti bloca pe cei cu care intri in conflit si scapi de orice problema.

| HappyUser a răspuns:

Faci alt cont dar pierzi monedele primite, pierzi punctele primite.

| Salontanul a răspuns (pentru HappyUser):

Individa asta se refera la faptul ca abia si-a facut cont si jigneste pe toata lumea. Posteaza jignitor si crede ca daca a sters postarile nu exista printscreen si ca postarile nu raman. cele sterse se duc in folderul "Postari sterse de admin" si se pot vedea de acolo. Deja i-am facut un raport si astept luni sa vedem ce masuri se iau. Nu m-a jignit numai pe mine ci si alti useri. Mai mult, posteaza intrebari si-si da raspunsuri singura. E ceva cu sanatatea ei! Vai si amar!

Drimmero e toată lumea? M-a atacat, m-a făcut girafa și vaca, eu doar i-am răspuns.

Nu! Drimmero nu e toată lumea ci doar o persoana care jigneste inutil, sub acoperisul anonimatului. Acum se vede caracterul unui om (care-i om, care nu...).

Apropo! Cand te jigneste cineva ii dai raport nu-l jignesti innapoi. Pana si Biblia a renuntat la expresia dinte pentru dinte. Cei ce au scris Noul Testament si-au dat seama ca era o tampenie.

Eu doar i-am explicat că e frustrat. Asta nu e o jignire. E adevărul. Atunci când îi spui unei fete că e o girafa, vacă, că o sa mâncată mâncată de pisici și multe altele pentru că are 1.87 cm asta ești: un pitic frustrat.

Si pe Jssmina de ce ai jignit-o fara motiv? Apropo! Nu-i iau apararea. Mai mult am contrazis-o cu ceva, cu argumente, si m-a blocat. Deci am motive sa nu o inghit, dar sa mai cred ca voi face sex cu ea (asa cum m-ai acuzat tu)!

Pentru că omul întreabă ceva, și ea îi scotocește prin întrebări și îl critică și îi pune întrebări despre viața lui privată. Nu e treaba ei asta.
Și nu am injurat-o. I-am zis să-și vadă de tocăniță. Ea mi-a zis rahat cu ochi și alte chestii XD după ce m-a înjurat i-am zis că a schimbat 100 de nickname-uri ca sa uite lumea că e cotoroanță. Ceea ce e adevărat.

| Drimmero a răspuns (pentru Salontanul):

Unde a jignit Drimmero? Ce usor va poate duce de nas un cont de trolling low cost.

Ce încerci tu sa manipulezi. Păcat că nu ai fler.

| Kerre a răspuns (pentru IesiAfaraAtingeIarbaGasesteTiUnScopInViataDrmm):

Daca ai de gand sa-ti elimini toate frustrarile pe care le ai pe acest site si pe anumiti utilizatori, mai bine ai inchide calculatorul si ai iesi afara.

| GusticelMititel a răspuns:

Pentru ca ei cred ca ii pasa cuiva de monedele si punctele pe care le-ai pierde odata cu contul

| GusticelMititel a răspuns:

Vad ca unii de pe aici sunt ceva gen "fa ce zice popa nu ce face popa".

Întrebări similare